Ook genieten van een buitenverblijf?

Uw Verandaspecialist heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van een groot assortiment aan buitenverblijven. We hebben onder andere veranda’s, kapschuren, tuinhuizen, overkappingen en tuinkamers in. Ook hebben we in de loop der tijd meerdere creatieve projecten afgerond zoals onder andere een veranda met sauna en een prachtige, in hout verwerkte jacuzzi. Door dit vak al jaren met veel passie uit te voeren, worden er geregeld nieuwe technieken geleerd, en oude technieken geperfectioneerd. Mede hierdoor kunnen we de hoge reviews realiseren waar u op onze review pagina meer over kunt lezen. Dit allemaal voor het mooiste buitenverblijf!

Op maat gemaakt

We proberen in het hele proces zo efficiënt mogelijk te werken. Daarom hebben wij ons werkproces zo gestroomlijnd dat we een relatief korte tijd bij u thuis bezig zijn. Zo maken wij eerst al het hout op maat in onze werkplaats in Obdam. We kunnen dat het buitenverblijf als een puzzel bij u in elkaar zetten. Dat scheelt een hoop overlast. Wanneer u akkoord gaat met de offerte geven wij u nog een 3D versie van uw aankomende veranda om een zo compleet mogelijke indruk te geven. U kunt natuurlijk een keuze maken uit een van de opties of opties combineren. Heeft u nog nieuwe ideeën of andere vragen over de mogelijkheden? Dan kunt u ons via de contactpagina bereiken.

Duurzaam en Milieubewust denken

Uw Verandaspecialist is een bedrijf wat geeft om het milieu en de natuur. Dit geeft ook al aan hoe trots we erop zijn dat we alleen nog maar werken met FSC gecertificeerd hout en zelf ook beschikken over de PEFC certificatie. We zijn al jaren bezig om ons werk proces zo te optimaliseren dat het zo duurzaam en ecologisch mogelijk is. Mede hierom maken wij ook meestal gebruik van Douglashout. Deze houtsoort komt van de Douglas spar en uit Europa, want we weten allemaal; des te minder reiskilometers, des te minder uitstoot. De duurzaamheid van hout geven wij aan met een klasse cijfer. Hoe dit klasse cijfer precies werkt leggen wij verder uit in deze blog.

Nieuw buitenverblijf?

Denkt u aan een nieuw buitenverblijf? Nodig ons uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek dan bekijken we bij u thuis de mogelijkheden voor een nieuw buitenverblijf. U kunt ook eerst een prijsindicatie opvragen. Stuur ons dan een berichtje of een mail