Eiken Veranda

Eiken Veranda

Eikenhout is één van de hardste Europese houtsoorten. Er zijn verschillende soorten eiken die allemaal verschillend soorten eikenhout leveren. Frans eiken verschilt enorm van het zeldzame Slavonisch eikenhout. Het Amerikaans eiken levert nog weer een verschillend soort hout. Een eiken veranda is duurzame investering omdat eikenhout nog langer mee gaat dan een douglas veranda. Er zijn een aantal klanten die specifiek kiezen voor de eiken veranda om ze de kleur en nerf van de eik mooier vinden dan die van douglas of grenen hout. In het portfolio staat de casus van de familie Aldewereld die ook gekozen heeft voor een eikenhouten veranda. De prijs van een eiken veranda is wel wat duurder dan die van een douglas veranda. Op Wikipedia vindt u meer informatie over eikenhout.

In plaats van Douglas hout, hebben wij gekozen voor eikenhout. Het is wel iets duurder, maar de kleur is prachtig.

Cor Aldewereld

Wilt u ook genieten van een eiken veranda?

Wilt u ook een eikenhouten veranda? Uw Veranda Specialist bouwt een maatwerk eiken veranda voor u! U kunt ook kiezen voor een standaard model maar de meeste projecten die wij uitvoeren zijn maatwerk. Elke tuin verdient de veranda die haar toekomt! Via de button kunt u een offerte aanvragen voor uw eiken veranda. Kijk eerst gerust eens op onze inspiratie- en portfoliopagina en bij onze reviews. U ziet dan wat voor werk wij afleveren en hoe tevreden de mensen zijn met onze veranda’s, kapschuren, tuinhuizen, overkapping en tuinkamer!

Vraag offerte aan

Verantwoord eikenhout

Eikenbos
Het eikenhout dat wij gebruiken heeft een keurmerk voor verantwoord bosbeheer. U kunt ervan op aan dat de bossen gezond gehouden worden door nieuwe aanplant en een verantwoord kapbeleid. We gebruiken verschillende soorten eiken afhankelijk van de wens van de klant maar we zullen altijd met een gedegen advies komen. Ook voor de afwerking van het hout kunt u op ons rekenen. Er zijn verschillende manieren om een eikenhouten veranda te beschermen tegen zon en weersinvloeden. De verschillende manieren hebben ook een invloed op hoe uw eiken veranda er uiteindelijk uit zal zien. We kunnen u verschillende mogelijkheden laten zien.