Veranda met Buitenkeuken

Emma aan het werk in de Veranda

Is een buitenkeuken altijd al uw droom geweest? UwVerandaSpecialist kan u helpen deze realiseren. We hebben veel expertise opgebouwd bij de bouw van de vele buitenkeukens die wij zelf ontworpen hebben. We kennen de “kneepjes van het vak”, de “tips and the trics”, de “Do’s and Dont’s”.

Geheel naar uw wens

U kunt bij UwVerandaSpecialist terecht voor een alleenstaande “losse” buitenkeuken maar over het algemeen combineren wij deze met een terrasoverkapping, veranda of tuinkamer. Wij bouwen de houten buitenkeuken dan in dezelfde stijl als de veranda. Door gebruik van verschillende soorten hout, hang en sluitwerk, verbindingen of keukenblad kunnen wij een geheel andere uitstraling aan de buitenkeuken meegeven. Op bovenstaande foto ziet u een houten buitenkeuken in landelijke stijl. Maar door gebruik van ander hout en ander hang en sluitwerk kunnen wij ook een heel moderne buitenkeuken realiseren. Uiteindelijk bouwen wij voor ieder een persoonlijke geheel naar eigen wens ontworpen buitenkeuken.

Van pizzaoven tot complete keuken

Wat betreft de uitvoering kunt u het zo gek maken als u het zelf wil. Een bar, een pizzaoven, een barbecue, kookplaat, gootsteen met kraan of alleen maar een blad en kastjes. U bepaald zelf hoe de houten buitenkeuken eruit komt te zien.

We gaan niet eerder weg dan dat u tevreden bent

Als de buitenkeuken helemaal af is hoeft u zich alleen nog maar bezig te houden met de inrichting en het afstylen van de buitenkeuken. U kunt ze natuurlijk ook bij offerte op laten nemen dan maken wij een totaal prijs voor uw project. Een houten buitenkeuken. Op basis van uw wensen komen wij met een ontwerp. Als dat akkoord is maken we een planning en beginnen we met produceren in onze eigen werkplaats in Obdam. Daar worden alle onderdelen op maat gemaakt. Op locatie bij u thuis zal een team van professionele timmerlieden de houten buitenkeuken voor u monteren. En u weet het: we gaan niet eerder weg dan dat u tevreden bent!