Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Uw Veranda Specialist
Average rating:  
 191 reviews
 by Peter van der Voorn
Vakwerk

In communicatie is deze Firma een koploper! alles correct in lijn met de fabricage en de uitvoering. De medewerkers zijn 1e vaklieden die begrijpen wat een klant verlangt. Wij zijn zeer tevreden met de geleverde kwaliteit van onze overkapping!

 by Kees Metzelaar
Veranda

Fijne mensen, die weten wat ze doen. Goed advies en uitstekend resultaat. We zijn enorm blij met onze houten veranda. Strak eindresultaat.

 by Tessa uit Heemskerk
Wij zijn zeer tevreden over de bouw van de veranda.

Mooi eindresultaat! Vakbekwaam en goede service,

 by familie Dekker uit Blokker
Zeer goede ervaring

Het proces qua offerte, voorbereiding en montage verliep prima. De enige kanttekening die we hebben is het telefonisch contact met degene die de telefoon opnam. Tot drie keer aan toe is een terugbelverzoek niet doorgekomen.
Positief is zeker dat de offerte prijs is gehandhaafd ondanks prijsstijgingen her en der in een jaar tijd.

 by Steven uit Landsmeer
Vakmanschap

Zeer tevreden over dit bedrijf, ze hebben een prachtige tuinkamer gemaakt. Het zijn vakmensen die doorgaan tot dat alles perfect is. Nogmaals bedankt mannen.

 by Familie Zuurbier uit Egmond-binnen
Fijne contacten met vakmensen Ging heel ontspannen.

Er staat een mooi bouwwerk denk dat er goed materiaal is gebruikt. We kijken er vanuit huis nu al met veel plezier naar m. vr. gr. Ria en Jacob Zuurbier

 by Frank uit Obdam
Boven verwachting

Klasse, Jip en Lisa werken heel netjes. Het hele plaatje klopt gewoon. Ook de samenwerking met Frank Bakker tuinen is heel fijn. Voor ons weinig omkijken voor een top resultaat. Dank je wel.

 by Isa Nooij Nooij uit Beverwijk
vriendelijke Noord Hollandse deskundigheid

Kennismaking was fijn, het vervolg was helder. Helaas wat uitstel op de planning, waarover werd gecommuniceerd, maar wel lastig ivm opnemen vrije dagen. Maar uiteindelijke resultaat prachtig en mooi, gedegen vakwerk. In vertrouwen dat het laatste afwerkpuntje, kitten, binnenkort plaatsvindt.

 by Hendrik Jan uit Westzaan
Prachtige overkapping gekregen aan schuur in onze tuin!

Heel blij met de overkapping geplaatst door UwVerandaSpecialist.nl. We hebben even moeten wachten alvorens het project van start ging, maar dat is een goed teken. Fijn overleg om de wensen te delen en te komen tot een tekening. Veel mogelijkheden en invulling volledig op maat gemaakt. De offerte en tekening gingen erg soepel en transparant. Ze weten de wensen goed te vertalen in een ontwerp. De bouw ging ook soepel. Binnen 5 dagen stond de gehele overkapping en werd het keurig opgeleverd. Prettige medewerkers en prima overleg. Wij zijn heel blij met het eindresultaat.

 by Dennis uit Midwoud
Goed contact, met duidelijke afspraken die nagekomen worden.

Verder wordt er goed meegedacht in het bouwproject, door vakkundige en nette medewerkers.

 by Ron uit Uitgeest
Super tevreden met het hele proces en eindresultaat

Vanaf het moment dat we de showroom binnen kwamen, hadden we een goed gevoel bij dit bedrijf. Het goede gevoel is gebleven. Het eindresultaat, een tuinhuis, is fantastisch. De bouwers op locatie waren hele sociale en leuke gasten. Ter plekke dachten ze mee en werden er zaken anders aangepakt. Het kan dus nog…..tevreden zijn. Ferry en collega’s bedankt.

 by RvSB uit ‘t Zand
Vakwerk met precisie

Onlangs zijn bij ons glazen schuifdeuren geplaatst in de overkapping. In een woord GEWELDIG. Niet alleen is het prachtig, maar de hele aanloop ernaartoe, van inmeten tot bestellen tot plaatsen is super en mega snel verlopen. In deze tijd een bedrijf dat zo snel is, is best bijzonder. En dan leveren ze ook nog een echt vakwerk af. Overal is aan gedacht en over meegedacht. Prachtige afwerking en super schoon en netjes gewerkt. Een top bedrijf en Noël, je bent een echte vakman. Veel dank. Wij genieten volop!

 by George en Marga van Olffen
Tuinkamer en schuur top resultaat

We zijn zo blij met onze tuinkamer met schuur.
Na het gesprek met Ferry voelden wij al dat onze wensen begrepen werden en gerealiseerd konden worden. De door Mike vervaardigde tekeningen lieten zien dat alles naar wens gepland werd.
Toen kwamen Matthijs en Jip en later Jip en Noah, wat een werkers! Er werd ondanks de hitte heel hard gewerkt. Ze hielden geweldig rekening met onze situatie op dat moment. Heel plezierig super mannen.
Het belangrijkste: we zijn heel blij met het resultaat. Heerlijk buiten zitten alles ziet er mooi en gezellig uit. Ook in de winter kunnen we genieten van het uitzicht: de mooie buitenkamer met schuur.
Kortom: we zijn heel blij dat we met Uw Verandaspecialist in zee zijn gegaan.

 by Leo uit Beverwijk
In één woord 'Vakwerk'

Soms komen er wel eens bedrijven over de vloer om iets te doen aan je woning of tuin. Als je daar achteraf op terug kijkt heb je soms wel eens het idee dat het beter of anders had gekund. Dat heb ik bij Uw veranda specialist niet gehad.
Alles wordt gedaan door vakmensen met oog voor detail. Zij werken niet onder tijdsdruk van een planner maar gaan pas weg als alles tot in de puntjes klaar is. Ook al doen zij daar een dag langer over.
Echt een aanrader dus.

 by Eric uit Noord-Scharwoude
Goed geholpen, door vakmensen geplaatst!

Vanaf de tekentafel prettig gecommuniceerd, prima ideeën aangedragen. De planning klopte ( zelfs iets eerder ) en de veranda ( 5X3 ) is geplaatst door vakmensen. We zijn heel tevreden met het eindresultaat!

Page 1 of 13:
«
 
 
1
2
3
 
»