Reviews

Schrijf hier je review
1
2
3
4
5
Verzenden
     
Annuleren

Schrijf je eigen review

Uw Veranda Specialist
Average rating:  
 75 reviews
by Wilma uit Obdam on Uw Veranda Specialist
Overige

Prachtige veranda geworden.iIn onze tuin geplaatst door betrouwbare vakmensen.

Ook de communicatie omtrent de veranda was goed..

Voor de rekening kwam eerst de vraag of wij tevreden waren

by Robin uit Tuitjenhorn on Uw Veranda Specialist
Review over een veranda

In januari 2019 is bij ons een nieuwe Veranda geplaatst ! Ferry en de jongens doen hun bedrijfsnaam; Uw verandaspecialist eer aan ! Vanaf het eerste contact verliep de klus zeer goed ! Een goede voorbereiding vanuit kantoor en een "koningskoppel" op de werkvloer ! Echte vakmensen die hun vak verstaan"! Kortom, geen moment spijt van de aanschaf en echt aan te raden ! Toppers !

by Robert uit Heerhugowaard on Uw Veranda Specialist
Review over een Kapschuur

Wij zijn zeer tevreden over onze kapschuur (overkapping in combinatie schuur).. Uitstekende begeleiding in het ontwerp, zeer vakundige uitvoering. Alles wordt netjes opgeruimd aan het eind van de dag. Zeer tevreden!

by Leo Pennings uit Sint Pancras on Uw Veranda Specialist
Review over een veranda

Wij hebben twee oude rotten in het vak aan onze veranda aan het werk gehad. We waren tijdens de bouw afwezig maar de mannen stuurden elke avond een foto van de vorderingen. Ze hadden de sleutel van het huis en konden met schafttijd ff lekker doorwarmen. Alle lof.

by Ralf uit Noord-Scharwoude on Uw Veranda Specialist
Review over een veranda

Er werd uitstekend meegedacht over het project! Prettige samenwerking.

by Ad uit Schagen on Uw Veranda Specialist
Review over een veranda

Eerder hebben we een beoordeling gegeven die wat minder was. Deze mindere beoordeling was ontstaan doordat in de aansluiting met de veranda van de buren (gelijktijdig gebouwd) een hoogteverschil was ontstaan. Vanuit de verandaspecialist is er een goede oplossing aangedragen, en inmiddels uitgevoerd, die ons zeer tevreden stemt. Ter plaatse van de aansluiting is onze schutting verhoogd waardoor het hoogteverschil niet meer opvalt. We zijn blij dat de verandaspecialist inderdaad de woorden waarmaakt dat ze pas tevreden zijn als de klant ook tevreden is.

by Jeroen uit Bovenkarspel on Uw Veranda Specialist
Review over een veranda

We zijn goed geadviseerd over de mogelijkheden, de veranda is netjes en vakkundig geplaatst, goede en mooie materialen

by Fok uit Andijk on Uw Veranda Specialist
Review over een veranda

Wij zijn erg tevreden met de geplaaste veranda,ziet er keurig uit.

Maken er al veel gebruik van en genieten vol op.

Hij past heel goed bij ons huis.

Ferry en meedewerkers bedankt voor snelle aflevering.

Toppie!!

Familie Veltman Andijk.

by Peter uit Watergang on Uw Veranda Specialist
Review over terrasoverkapping

Ondanks dat we lang hebben moeten wachten, zijn we zeer tevreden over het resultaat. Wij vinden het een verrijking van ons huis. Onze ervaring is dat ook de medewerkers zeer bij hun werk betrokken zijn en echt meedachten. Vriendelijke groeten, Gerry en Peter Jonker

by Marjen uit Heiloo on Uw Veranda Specialist
Review over een Kapschuur

Prima product en prettige mensen!

by Jeffrey uit t Zand on Uw Veranda Specialist
Review over een veranda

Het eindresultaat is prachtig en dan vergeet je al snel de aanloopissues, minder goede communicatie en het feit dat de planning tijdens de bouw rommelig verliep.

Jeffrey, je hebt helemaal gelijk, communicatie had beter gekund. We hebben afgelopen jaar iets te veel hooi op onze vork genomen maar dat gedeelte is nu weer helemaal op de rit. We zijn blij dat je tevreden bent met je veranda.

by Dirk uit Nibbixwoud on Uw Veranda Specialist
Review over een Kapschuur

Een leuk bedrijf dat goed meedenkt in onze wensen. Al lange tijd liepen wij met het idee een kapschuur te realiseren in onze tuin. Na een zoektocht op internet zijn wij bij uwverandaspecialist terecht gekomen. Een prachtig product voor een goed prijs.

by Ad uit Schagen on Uw Veranda Specialist
Review over een veranda

Op zich zijn we met de veranda zelf wel tevreden. De ontevredenheid bij ons zit hem vooral in de aansluiting met de veranda van de buren en kleine slordigheden die uiteindelijk het "net niet" gevoel geven. Samen met de buren hebben we een veranda aangeschaft bij de Verandaspecialist. Doordat onze straathoogtes verschillend in hoogte waren kwamen de veranda's, in tegenstelling met tekening, niet op gelijke hoogte uit. Dit had heel makkelijk opgelost kunnen worden door van te voren in te meten wat dus niet is gebeurd, of het straatwerk daarna aanpassen (nog door mij aangegeven dat dit geen probleem was). Tijdens uitvoering is er een wisseling geweest in de ploeg waarbij de ene ploeg zei dat het hoogteverschil weg te werken was en de andere ploeg aangaf dat dit toch niet ging lukken. Toen bleek dat het niet ging lukken is er nog wel overleg geweest en zijn we uiteindelijk akkoord gegaan, mede omdat de hele veranda al nagenoeg stond en er eigenlijk geen andere oplossing werd aangedragen. Achteraf hebben we spijt dat we hier akkoord mee zijn gegaan. Een recente mail waar we dit aangeven is niet beantwoord.

Afgelopen jaar heeft Uw Verandaspecialist een enorme groei doorgemaakt. U kan dat zien op onze Facebook pagina, de reviews en de foto's die we plaatsen van projecten. We leveren steeds meer projecten op met meer nieuwe collega's. In dat groeiproces hebben we inderdaad in het proces af en toe wat steekjes laten vallen. Maar we kunnen u verzekeren dat alle klanten uiteindelijk tevreden zijn met het opgeleverde resultaat.

by Paula uit Egmond aan zee on Uw Veranda Specialist
Review over een veranda

Zeer blij met het resultaat! Advies en realisatie was deskundig en vriendelijk, vakmannen!

Tijdens de klus mogelijkheid voor aanpassing .

alleen de tekening kwam wat later dan verwacht.

Zeker aan te bevelen

by M. uit Oudorp on Uw Veranda Specialist
Review over een veranda

Wij zijn erg blij met onze mooie veranda. Duidelijke uitleg van de mogelijkheden door Ferry. Het plaatsen door Arthur en Hans ging heerlijk ontspannen en professioneel. Klasse. Gedurende de bouw denken ze mee en is gelegenheid tot aanpassing. Kortom, top!

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»