Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Uw Veranda Specialist
Average rating:  
 155 reviews
 by Daniel van der Vliet
Helemaal Top!

Van A tot Z een top ervaring bij UwVerandaspecialist.
Wij hebben door Uwverandaspecialist een tuinkamer met berging laten plaatsen in de achtertuin.

Het hele traject gaf ons een goed en vertrouwd gevoel.

Er werd goed meegedacht tijdens het ontwerpen maar ook tijdens het bouwen van de veranda.

Hans en Mathijs, maar ook de mensen in de werkplaats hebben mooi werk geleverd.

Er werd netjes gewerkt en ook geen rommel achtergelaten. Ook ten tijde van het bouwen wordt er nog meegedacht, dan wel geadviseerd.

Top bedrijf zeker een aanrader!

 by Martijn Schaper

We zijn zeer tevreden met onze veranda! Snel en vakkundig geplaatst. Speciale dank gaat uit naar Hans, wat een vakman!

 by Wouters
Toppers!

Wat is het mooi geworden, wat een prachtige tuinkamer hebben jullie neergezet. Vanaf de eerste afspraak tot de laatste glaswand. Jullie belóven topkwaliteit, maar jullie leveren het ook! Elke afspraak is nagekomen. Hans en Mathijs, jullie verdienen een dik, vet compliment! Dankjewel!

 by Manuela uit DRIEHUIS
Vriendelijke vaklui die kwaliteit leveren

Vanaf ons eerste bezoek aan de showroom tot aan het plaatsen is het contact erg prettig verlopen.
In 3 dagen tijd hebben ze de overkapping aan onze bestaande schuur gemonteerd.
Vriendelijke mannen. Werken netjes.
Wij zijn zeer tevreden!

 by Cees
Wel en niet tevreden

Jammer dat het zo gelopen is. Mooie grote kapschuur en tuinkamer en dakterras/terrasoverkapping. Goed werk geleverd. Maar dat mag ook wel 54.000 euro is niet niks. Niet gewacht met de betaling tot de laatste spijker erin zat. Maar tussen door 2x betaling gedaan en op de dag dat het werk klaar was meteen de laatste betaling. Omdat er nogal grote kieren tussen de houten staanders en de glazen deuren waren en met storm en regen het gierde en in regende gevraagd of de deuren met der tijd nog na gesteld komen worden, dus via het garantie document gevraagd. Dus de officiële weg, niet via het 06 nummer van Ferry zelf. Omdat we Ferry al jaren kennen. Ben steeds bang geweest dat de bouw van dit alles tussen ons zou komen te staan. En dat is dus nu zover. Wij kregen een berichtje dat onze klacht in goede orde was ontvangen. Telefoon gepakt en geprobeerd om ze via de telefoon te spreken. Waarschijnlijk wel 10x op een dag gebeld en niet 1x de telefoon opgenomen. Jammer dat we geen gedeelte van het laatste bedrag achter de hand gehouden hadden. Dan hadden we waarschijnlijk nog contact gehad. Nu is het zo, betaald en je bestaat niet meer. De aanpassingen die nu nog gedaan moeten worden aan de kapschuur laten we doen door onze aannemer, die zet er glazen schuifdeuren in. En met tocht strippen die dus gewoon geleverd kunnen worden via een andere veranda specialist is het probleem met de gierende deuren en het binnen sijpelen van water opgelost. Jammer dat het zo moest aflopen. Het is wat het is. Maar tevreden over het resultaat, helaas de aftersales, niet.

Hoi Cees en Mieke,Goed om te lezen dat jullie tevreden zijn met het resultaat dat wij bij jullie hebben gerealiseerd. Helaas is er door de grote hoeveelheid opdrachten een korte periode geweest dat onze klachtopvolging niet optimaal was. Helaas was dit bij jullie het geval. Normaal volgen wij de klachten op binnen 7 tot 21 dagen, helaas was dit bij jullie wat langer. Omdat wij de aftersales hoog in het vaandel hebben staan heeft dit nu weer de volle aandacht.Toch wensen wij jullie veel plezier met de overkappingen die wij bij jullie hebben geplaatst.Hartelijk groet,Namens het gehele team van Uw Veranda Specialist

 by Jos uit Heerhugowaard
Prachtig resultaat

Onze veranda inclusief berging is begin oktober opgeleverd. In maart hebben wij de opdracht bevestigd. De start zou eerst eind augustus zijn, maar dat is uiteindelijk eind september geworden. Dit is jammer, aangezien we er nu niet echt van kunnen genieten. Maar gezien de drukte van vandaag de dag blijkbaar onvermijdelijk. Het resultaat is echter prachtig en we zijn er erg blij mee.

 by Ben uit Zuid scharwoude
Met recht een echte specialist

Bouwen gaat snel en goed, monteurs denken mee voor wat betreft de wensen van de klant.
Gezellig en vakundig gewerkt, met een mooi resultaat.. Top.

 by Liesbeth en Harry uit Andijk
Alleen maar positief

Het was een zeer prettige samenwerking.
Er werd netjes gewerkt.
De opdracht werd eerder gestart als gepland.

 by Erwin Steenbergen uit WORMER
Fantastisch!

Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering alleen maar lof voor al deze top mensen. Zowel in de voorbereiding als tijdens de bouw bevlogen medewerkers.
En pure vakmensen

 by Willem Koppen uit Bergen nh
vakkundig gebouwd met eerste klas materialen

Zeer positief door vakkundigheid en gebruik van eerste klas materialen. De veranda is traditioneel gebouwd waarbij de tijd genomen is om vakwerk af te leveren.

Er werd goed geluisterd naar de klantwens

 by Hoang uit Heerhugowaard
Droomveranda gerealiseerd door dit prachtige bedrijf

Van top tot teen wordt alles voor je geregeld. Van tekening tot realisatie waarbij er goede communicatie onderling is.

Mooie veranda in de voortuin laten bouwen wat een topplek is om te relaxen en om te werken.

 by Roderick uit Castricum
Prachtige veranda, aanwinst voor het huis!

We hebben goed en fijn contact gehad met uw veranda specialist. Meedenkend, goed advies en goede producten. Professioneel.

Dit heeft geresulteerd in een schitterende veranda aan ons huis vast, met mooi (steellook) schuifdeur systeem.

Super blij mee!!

 by Dick uit Opmeer
Alles perfect uitgevoerd

Prima vakwerk geleverd

 by Rene Schaefer uit MONTFORT
Top bedrijf uitmuntend

Vandaag veranda expres uit Eindhoven veranda gebouwd. Top werk geleverd uitstekende vakmensen. Super tevreden met resultaat. Fam Vlecken MAASEIK. Die doen wat andere beloven een dikke 10

 by Hielke Wiersma uit Heiloo
Efficiënt en betrouwbaar bedrijf

Een efficiënt geleid bedrijf dat producten levert tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Pluspunten: kwaliteit, deskundig/vriendelijk personeel, goede communicatie en correcte afwikkeling van de opdracht.

Page 1 of 11:
«
 
 
1
2
3
 
»