Reviews

Schrijf hier je review
1
2
3
4
5
Verzenden
     
Annuleren

Schrijf je eigen review

Uw Veranda Specialist
Average rating:  
 118 reviews
Dec 16, 2020
by Michel uit Obdam on Uw Veranda Specialist
Uitermate tevreden

Ferry en z'n mannen hebben echt prachtig werk afgeleverd! Denken niet alleen mee in het voortraject maar ook tijdens de bouw. Op het laatste moment kan je nog steeds bepaalde zaken wijzigen. Dit ervaar ik als zeer prettig.

De veranda zelf is vakkundig in elkaar gezet. Echt schitterend hoe alle stroomkabels zijn weggewerkt.

Kortom een prachtig bedrijf met een prachtig product!

Dec 13, 2020
by Linda uit Obdam on Uw Veranda Specialist
Top prestatie, goede kennis en hoog afwerking nivo

De offerte en het plaatsen ging in goed overleg.
de juiste expertise is aanwezig.
aanpassingen kunnen in goed overleg altijd plaatsvinden

Top werk geleverd

Dec 12, 2020
by Joost uit Heerhugowaard on Uw Veranda Specialist
De opdracht is met veel gevoel voor service uitgevoerd zoals overeengekomen.

De opdracht werd (na van tevoren door de Veranda specialist zeer goed geïnformeerd te zijn) zeer servicegericht uitgevoerd door vriendelijke, nette, en vakbekwame medewerkers met kennis van zaken. De geleverde materialen waren perfect qua maatvoering en zijn op de plek van bestemming zeer nauwkeurig ingemeten en vervolgens zeer zorgvuldig gemonteerd. Na afloop van de klus werd er door de monteurs schoon en keurig netjes opgeleverd. Als totaalcijfer had ik de uitvoering van de opdracht eigenlijk heel graag het cijfer 10 gegeven. Echter: Helaas gaat de flexibiliteit van EPDM dakbedekking en koude bij het verlijmen jammer genoeg niet helemaal goed samen. Daarom geef ik nu een welverdiende 9.

Verder nog leuk om te vermelden is het feit dat ik na oplevering door de Veranda specialist nog even belangstellend werd gebeld met de vraag of alles goed en naar wens verlopen was. Kortom een bedrijf met aandacht voor de klant. Mijn complimenten

Dec 8, 2020
by Roland uit Schagerbrug on Uw Veranda Specialist
Prachtig eindresultaat door vakkundige medewerkers

Prettige samenwerking in voortraject, meedenken voor het beste/mooiste opties en uiteindelijk een prachtig eindresultaat. Medewerkers waren vakkundig en vriendelijk, al met al een prettige samenwerking!

Nov 28, 2020
by engelien Zuurbier-Groot uit Beverwijk on Uw Veranda Specialist
Prachtig eindresultaat

Ze werkten zeer nauwkeurig, het eindresultaat mag er zijn. Er werd goed meegedacht. Er werd goed overlegd waardoor er een prima eindresultaat is ontstaan.

Nov 23, 2020
by Joris uit Haarlem on Uw Veranda Specialist
Kwaliteit vanaf het eerste gesprek tot realisatie!

Wat een goed bedrijf om mee samen te werken! Ferry en zijn team hebben klantgerichtheid echt hoog in het vaandel en ze denken in het gehele traject met je mee. Alles is mogelijk.
Onze veranda met schuur staat er nu een aantal weken en we hebben er uitsluitend complimenten over gekregen. Zelfs ervaren timmermannen binnen de familie loven de kwaliteit van bouwen!

Mocht je een mooie, kwalitatief goede en speciaal voor jou ontworpen veranda willen hebben, dan is UwVerandaSpecialist een perfecte keuze.

Nov 19, 2020
by Arjan uit Heerhugowaard on Uw Veranda Specialist
Geweldig werk geleverd.

Mijn veranda is op maat gemaakt en geplaatst door Uwverandaspecialist.
Niet de standaard veranda en niet het standaard kwaliteit werk.
Zeer mooie kwaliteit veranda die heel mooi geplaatst is met oog voor kwaliteit en detail.
Super tevreden.

Nov 15, 2020
by Peter uit 't Veld on Uw Veranda Specialist
Een pracht produkt uit een goed team

Onze schuur is naar alle tevreden heid geplaatst. Comunicatie is door het hele proces als erg prettig ervaren. Duidelijke afspraken kunnen maken en er werdt telkens goed mee gedacht. zowel tijdens ontwerp en opbouwen van de schuur. We hopen er lang plezier van te hebben.

Nov 15, 2020
by Lieneke Arkesteijn uit Broek Op Langedijk on Uw Veranda Specialist
klantvriendelijk, professioneel.

Het duurde even maar nu staat iets naar onze wens

Nov 15, 2020
by Maarten uit Houten on Uw Veranda Specialist
Vakmanschap, professioneel en meedenkend

In de planning is alles naar wens verlopen. De veranda heeft een mooie afwerking. De medewerkers zijn meedenkend, gezellig en netjes. Ook de buurt werd netjes geïnformeerd over de werkzaamheden. Qua afwerking werd alles netjes opgevolgd. En ook ter plaatse werden aanpassingen goed geregeld.

Een verbeterpunt is dat het naderhand wel even duurde voordat ze terugkwamen voor de elektra, maar dat was mbt afstaand en Corona-toestand geen probleem.

Oct 24, 2020
by Erwin en Melissa uit Onderdijk on Uw Veranda Specialist
Een professioneel bedrijf met oog voor kwaliteit en detail

Wij zijn ontzettend tevreden over het eind resultaat van onze schuur met veranda. Kundige mensen met oog voor detail.

Oct 22, 2020
by Zeger uit Alkmaar on Uw Veranda Specialist
Prima stukje vakwerk geleverd door de VerandaSpecialist

Alle tijd is gekregen om meermaals langs te komen met vragen en deze te bespreken.
Vervolgens de afspraken nagekomen en de paar puntjes die er nog waren na oplevering snel opgelost.
Zeer tevreden over het eind resultaat!

Oct 20, 2020
by Patrick uit HEERHUGOWAARD on Uw Veranda Specialist
De échte specialisten!

Niet twijfelen en deze toppers inschakelen. Vooraf duidelijk intakegesprek gehad en conform onze wensen een heldere offerte ontvangen. Kleine aanpassingen gewoon in overleg, veel is mogelijk. Tijdig geïnformeerd over de installatiedatum. Bij de start stond twee specialisten klaar. Ze werken ontzetten netjes en secuur, overleggen met de klant en eind van de dag is alles weer netjes opgeruimd zodat ze de volgende dag weer vroeg van start kunnen. Ook aansluiten elektra gaat op een manier waar een elektricien wat van kan leren. Na afloop staat de veranda zoals is afgesproken en op tekening stond, gebouwd van kwalitatief hoogstaande materialen.

Oct 19, 2020
by Piet van Langen on Uw Veranda Specialist
dak tuinkamer

Bij ons betreft het vernieuwen van een bestaand dak van een serre/tuinkamer tussen een garagedak en dak van een berging. Tijdens een fietstochtje afgelopen zomer fietsten we langs Uw Verandaspecialist in Obdam waar mooie veranda’s buiten stonden. Dit bracht ons op het idee om voor het dak van onze tuinkamer ook zo iets te realiseren. Er werd met ons meegedacht en Ferry is vrijblijvend bij ons thuis geweest. Kort daarna kwam Uw Verandaspecialist met een plan en een offerte. Dit zag er heel goed uit en de offerte bleef binnen ons budget. In de eerste week van februari 2020 is het dak vernieuwd door de medewerkers Jordie, Stefan en Nigel. We hebben nu een mooi schuin aflopend dak met prachtige douglas balken en polycarbonaatplaten daarop, want de constructie moest licht blijven. Het is in een woord prachtig geworden en we zijn zeer tevreden met Uw Verandaspecialist uit Obdam. Om een indruk te geven zijn er enkele foto’s geplaatst op Istagram van Uw Verandaspecialist.

Aug 31, 2020
by Mark uit Obdam on Uw Veranda Specialist
Vakmannen met verstand van zaken

Vanuit kantoor zijn we goed geïnformeerd over de startdatum. Hans en Matthijs hebben bij ons de veranda geplaatst. Eerst hebben ze zich netjes voorgesteld en ze zijn daarna direct aan het werk gegaan. Ondanks dat het af en toe regende zijn ze gewoon aan het werk gegaan. De mannen hebben verstand van zaken en weten wat ze moeten doen. Na afloop keurig netjes uitleg gegeven over de werking van de spotjes en heaters.

Uw veranda specialist staat garant voor het plaatsen van een prachtige veranda !

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»