Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Uw Veranda Specialist
Average rating:  
 182 reviews
 by Dennis uit Midwoud
Goed contact, met duidelijke afspraken die nagekomen worden.

Verder wordt er goed meegedacht in het bouwproject, door vakkundige en nette medewerkers.

 by Ron uit Uitgeest
Super tevreden met het hele proces en eindresultaat

Vanaf het moment dat we de showroom binnen kwamen, hadden we een goed gevoel bij dit bedrijf. Het goede gevoel is gebleven. Het eindresultaat, een tuinhuis, is fantastisch. De bouwers op locatie waren hele sociale en leuke gasten. Ter plekke dachten ze mee en werden er zaken anders aangepakt. Het kan dus nog…..tevreden zijn. Ferry en collega’s bedankt.

 by RvSB uit ‘t Zand
Vakwerk met precisie

Onlangs zijn bij ons glazen schuifdeuren geplaatst in de overkapping. In een woord GEWELDIG. Niet alleen is het prachtig, maar de hele aanloop ernaartoe, van inmeten tot bestellen tot plaatsen is super en mega snel verlopen. In deze tijd een bedrijf dat zo snel is, is best bijzonder. En dan leveren ze ook nog een echt vakwerk af. Overal is aan gedacht en over meegedacht. Prachtige afwerking en super schoon en netjes gewerkt. Een top bedrijf en Noël, je bent een echte vakman. Veel dank. Wij genieten volop!

 by George en Marga van Olffen
Tuinkamer en schuur top resultaat

We zijn zo blij met onze tuinkamer met schuur.
Na het gesprek met Ferry voelden wij al dat onze wensen begrepen werden en gerealiseerd konden worden. De door Mike vervaardigde tekeningen lieten zien dat alles naar wens gepland werd.
Toen kwamen Matthijs en Jip en later Jip en Noah, wat een werkers! Er werd ondanks de hitte heel hard gewerkt. Ze hielden geweldig rekening met onze situatie op dat moment. Heel plezierig super mannen.
Het belangrijkste: we zijn heel blij met het resultaat. Heerlijk buiten zitten alles ziet er mooi en gezellig uit. Ook in de winter kunnen we genieten van het uitzicht: de mooie buitenkamer met schuur.
Kortom: we zijn heel blij dat we met Uw Verandaspecialist in zee zijn gegaan.

 by Leo uit Beverwijk
In één woord 'Vakwerk'

Soms komen er wel eens bedrijven over de vloer om iets te doen aan je woning of tuin. Als je daar achteraf op terug kijkt heb je soms wel eens het idee dat het beter of anders had gekund. Dat heb ik bij Uw veranda specialist niet gehad.
Alles wordt gedaan door vakmensen met oog voor detail. Zij werken niet onder tijdsdruk van een planner maar gaan pas weg als alles tot in de puntjes klaar is. Ook al doen zij daar een dag langer over.
Echt een aanrader dus.

 by Eric uit Noord-Scharwoude
Goed geholpen, door vakmensen geplaatst!

Vanaf de tekentafel prettig gecommuniceerd, prima ideeën aangedragen. De planning klopte ( zelfs iets eerder ) en de veranda ( 5X3 ) is geplaatst door vakmensen. We zijn heel tevreden met het eindresultaat!

 by Remco en Sandra uit Heerhugowaard
Professioneel bedrijf met vakmensen

Wij hebben een mooie nieuwe berging en houten veranda van 11x3 meter dat door vakmensen is gemonteerd.
Het proces is vanaf het 1e gesprek, offerte tot en met ontwerp en montage prettig verlopen. Het bedrijf is duidelijk en neemt je als klant mee in de verwachtingen en planning. Planning liep wel iets uit en levering van glaswand was vertraagd (door leverancier) maar dat was minimaal.
Wij zijn blij met het resultaat.

 by Simone uit Badhoevedorp
Zo ontzettend blij!!

Vanaf het eerste telefoongesprek ging het echt zo goed. Het bezoek aan de showroom, de tekeningen en vooral de communicatie liep perfect.

En dan komt de dag dat twee vriendelijke en leuke mannen beginnen met de bouw van de tuinkamer. En dat gaat in de lijn van het voortraject: heel goed. En wat was het warm op de schilderdag. Zonder enige klacht werd er geschilderd tot het klaar was.

Wij zijn ontzettend blij en tevreden.

 by carla Gronouwe uit BRUMMEN
Top.

Vandaag onze glazenschuifwand geplaatste mannen hebben keurig werk afgeleverd.wij zijn erg blij met onze tuinkamer,Dit bedrijf is zeker aan te raden.

 by Lilianne en Paul Bakker
Schuurtje

Wij zijn heel tevreden met het uiteindelijke resultaat van onze houten kapschuur. Het is geworden zoals we in gedachten hadden.
Zowel in het voortraject als in de uitvoering hadden we te maken met aardige en vakkundige mensen.

 by Nardy uit Alkmaar
Goed luisteren en een mooie veranda

Vanaf het eerste gesprek werd goed geluisterd naar wat onze wens was. Er werden mogelijkheden aangegeven, maar niet opgedrongen.
Hieruit kwam een mooie tekening + prijsopgave. Na een kleine wijziging vanuit onze kant is alles definitief geworden.

Het plaatsen van de houten veranda is prima gedaan. Het is de veranda geworden zoals wij in gedachten hadden. Ook de buren zijn blij met hoe het er aan hun kant uitziet!

 by Arie uit Heerhugowaard
Uitstekend

Uw mannen, Münür en Noël, hebben uitstekend werk verricht. Ze waren correct en vriendelijk. Het was een overkapping op maat van 32 vierkante meter, met hout en glaswerk, wat een precisiewerk was en naar ons zin zéker is gebeurd. Ook uw kantoorpersoneel heeft ons naar tevredenheid te woord gestaan. Wij zullen uw bedrijf zeker aanbevelen.

 by Walter uit De Goorn
Prijzig, maar wel top kwaliteit!

Zeer goede ervaring; geduldige timmermannen, kwaliteit gaat bij de VerandaSpecialist boven kwantiteit, afspraken worden prima nagekomen, ook zeer tevreden over het meerwerk van de maatwerk overkapping!

 by Esther uit Almere
Zeer goede ervaring voor een mooie veranda

De gemaakte afspraken worden nageleefd en er wordt meegedacht met de klant. Bij de plaatsing van de veranda wordt er netjes gewerkt. Zeer goede ervaring en een mooi resultaat.

 by Frank uit Egmond
Prima ervaring van begin tot eind

Vanaf de eerste contacten in de showroom in Obdam, tot de oplevering 9 maanden later, zijn we zeer tevreden over uw verandaspecialist. Helder offertetraject en volgens afgesproken tijdpad geplaatst met een prachtig resultaat. Erg blij mee.

Page 1 of 13:
«
 
 
1
2
3
 
»