Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Uw Veranda Specialist
Average rating:  
 176 reviews
 by Remco en Sandra uit Heerhugowaard
Professioneel bedrijf met vakmensen

Wij hebben een mooie nieuwe berging en veranda van 11x3 meter dat door vakmensen is gemonteerd.
Het proces is vanaf het 1e gesprek, offerte tot en met ontwerp en montage prettig verlopen. Het bedrijf is duidelijk en neemt je als klant mee in de verwachtingen en planning. Planning liep wel iets uit en levering van glaswand was vertraagd (door leverancier) maar dat was minimaal.
Wij zijn blij met het resultaat.

 by Simone uit Badhoevedorp
Zo ontzettend blij!!

Vanaf het eerste telefoongesprek ging het echt zo goed. Het bezoek aan de showroom, de tekeningen en vooral de communicatie liep perfect.

En dan komt de dag dat twee vriendelijke en leuke mannen beginnen met de bouw van de tuinkamer. En dat gaat in de lijn van het voortraject: heel goed. En wat was het warm op de schilderdag. Zonder enige klacht werd er geschilderd tot het klaar was.

Wij zijn ontzettend blij en tevreden.

 by carla Gronouwe uit BRUMMEN
Top.

Vandaag onze glazenschuifwand geplaatste mannen hebben keurig werk afgeleverd.wij zijn erg blij met onze tuinkamer,Dit bedrijf is zeker aan te raden.

 by Lilianne en Paul Bakker
Schuurtje

Wij zijn heel tevreden met het uiteindelijke resultaat van onze houten kapschuur. Het is geworden zoals we in gedachten hadden.
Zowel in het voortraject als in de uitvoering hadden we te maken met aardige en vakkundige mensen.

 by Nardy uit Alkmaar
Goed luisteren en een mooie veranda

Vanaf het eerste gesprek werd goed geluisterd naar wat onze wens was. Er werden mogelijkheden aangegeven, maar niet opgedrongen.
Hieruit kwam een mooie tekening + prijsopgave. Na een kleine wijziging vanuit onze kant is alles definitief geworden.

Het plaatsen van de houten veranda is prima gedaan. Het is de veranda geworden zoals wij in gedachten hadden. Ook de buren zijn blij met hoe het er aan hun kant uitziet!

 by Arie uit Heerhugowaard
Uitstekend

Uw mannen, Münür en Noël, hebben uitstekend werk verricht. Ze waren correct en vriendelijk. Het was een overkapping op maat van 32 vierkante meter, met hout en glaswerk, wat een precisiewerk was en naar ons zin zéker is gebeurd. Ook uw kantoorpersoneel heeft ons naar tevredenheid te woord gestaan. Wij zullen uw bedrijf zeker aanbevelen.

 by Walter uit De Goorn
Prijzig, maar wel top kwaliteit!

Zeer goede ervaring; geduldige timmermannen, kwaliteit gaat bij de VerandaSpecialist boven kwantiteit, afspraken worden prima nagekomen, ook zeer tevreden over het meerwerk van de maatwerk overkapping!

 by Esther uit Almere
Zeer goede ervaring voor een mooie veranda

De gemaakte afspraken worden nageleefd en er wordt meegedacht met de klant. Bij de plaatsing van de veranda wordt er netjes gewerkt. Zeer goede ervaring en een mooi resultaat.

 by Frank uit Egmond
Prima ervaring van begin tot eind

Vanaf de eerste contacten in de showroom in Obdam, tot de oplevering 9 maanden later, zijn we zeer tevreden over uw verandaspecialist. Helder offertetraject en volgens afgesproken tijdpad geplaatst met een prachtig resultaat. Erg blij mee.

 by Nienke uit Obdam
Super tevreden van aanvraag t/m oplevering

Wij zijn super tevreden over het gehele traject. Aan het begin is er goed met ons meegedacht ovder de (on)mogelijkheden. We zijn tussentijds ook goed op de hoogte gehouden en het contact is altijd prettig geweest. Tijdens de bouw waren er vriendelijke monteurs die met je meedenken en advies geven, zo hebben wij in het werk nog flexibel extra's kunnen aanbrengen. We zijn heel blij met het eindresultaat en raden dit bedrijf zeker aan!

 by Andre Diny uit Purmerend
Van aanvraag tot eind geweldige ervaring

Het aanvragen was heel goed.Er werd geluisterd hoe wij het graag wilden hebben.We wilden een tuinkamer.En we hebben goede uitleg gekregen over het materiaal en wat er allemaal kon.Wat we in ons hoofd hadden hebben wij ook gekregen.De mannen die het kwamen maken zijn vaklui.Heel erg vriendelijk en werken supernetjes.Prachtig gedaan.Mensen uit de buurt waren ook enthousiast en vroegen om een visitekaartje..Wij kunnen niet anders zeggen dat wij superblij zijn met het eind resultaat.En dat als er vragen zijn ze je overal mee helpen..Toppie.

 by Patrick uit Ursem
Resultaat is top!

Er is goed meegedacht om de veranda goed bij het huis aan te laten sluiten. Prettig contact met de medewerkers op kantoor. De mannen die het uiteindelijk moesten doen hebben goed werk afgeleverd en het resultaat is helemaal naar wens.

 by Robert Jan Broekhuizen uit Bovenkarspel
Onze ervaring is zonder omwegen goed tot zeer goed te noemen!

Vanaf het ontwerp van onze veranda tot aan de realisatie daarvan zijn wij goed op de hoogte gehouden inzake het verloop van het hele proces. Op cruciale momenten in het proces - de levering van de bouwtekening met alle daarbij behorende technische gegevens- hebben wij al onze wensen en aanpassingen gehonoreerd gezien.
En wanneer uiteindelijk de uitvoering ter hand wordt genomen dan ga je pas echt zien hoe groot de omvang van je klassieke veranda is geworden. Wij zijn nog steeds onder de indruk!

Ferry, Mike, Frans, Richard en Youri voor de goede communicatie en last but no least: Thomas en Peter voor de geweldige uitvoering!

 by Frits uit Alkmaar
Vakmensen

De afgelopen maand hebben wij samen met onze buren 2 veranda's (aan elkaar) laten plaatsen in onze beide tuinen.
Het hele project is van de eerste kennismaking, het inmeten tot het plaatsen van de beide veranda's uitstekend verlopen.
Goed materiaal en vakmensen die meedenken hebben tot een prachtig resultaat geleid.
De veranda's zijn compleet met stroomvoorziening opgeleverd.
Wij zijn dan ook zeer te spreken over het werk wat wordt geleverd door de medewerkers van de Veranda specialist.

 by Daniel van der Vliet
Helemaal Top!

Van A tot Z een top ervaring bij UwVerandaspecialist.
Wij hebben door Uwverandaspecialist een tuinkamer met berging laten plaatsen in de achtertuin.

Het hele traject gaf ons een goed en vertrouwd gevoel.

Er werd goed meegedacht tijdens het ontwerpen maar ook tijdens het bouwen van de veranda.

Hans en Mathijs, maar ook de mensen in de werkplaats hebben mooi werk geleverd.

Er werd netjes gewerkt en ook geen rommel achtergelaten. Ook ten tijde van het bouwen wordt er nog meegedacht, dan wel geadviseerd.

Top bedrijf zeker een aanrader!

Page 1 of 12:
«
 
 
1
2
3
 
»