Reviews

Schrijf hier je review
1
2
3
4
5
Verzenden
     
Annuleren

Schrijf je eigen review

Uw Veranda Specialist
Average rating:  
 108 reviews
Oct 24, 2020
by Erwin en Melissa uit Onderdijk on Uw Veranda Specialist
Een professioneel bedrijf met oog voor kwaliteit en detail

Wij zijn ontzettend tevreden over het eind resultaat van onze schuur met veranda. Kundige mensen met oog voor detail.

Oct 22, 2020
by Zeger uit Alkmaar on Uw Veranda Specialist
Prima stukje vakwerk geleverd door de VerandaSpecialist

Alle tijd is gekregen om meermaals langs te komen met vragen en deze te bespreken.
Vervolgens de afspraken nagekomen en de paar puntjes die er nog waren na oplevering snel opgelost.
Zeer tevreden over het eind resultaat!

Oct 20, 2020
by Patrick uit HEERHUGOWAARD on Uw Veranda Specialist
De échte specialisten!

Niet twijfelen en deze toppers inschakelen. Vooraf duidelijk intakegesprek gehad en conform onze wensen een heldere offerte ontvangen. Kleine aanpassingen gewoon in overleg, veel is mogelijk. Tijdig geïnformeerd over de installatiedatum. Bij de start stond twee specialisten klaar. Ze werken ontzetten netjes en secuur, overleggen met de klant en eind van de dag is alles weer netjes opgeruimd zodat ze de volgende dag weer vroeg van start kunnen. Ook aansluiten elektra gaat op een manier waar een elektricien wat van kan leren. Na afloop staat de veranda zoals is afgesproken en op tekening stond, gebouwd van kwalitatief hoogstaande materialen.

Oct 19, 2020
by Piet van Langen on Uw Veranda Specialist
dak tuinkamer

Bij ons betreft het vernieuwen van een bestaand dak van een serre/tuinkamer tussen een garagedak en dak van een berging. Tijdens een fietstochtje afgelopen zomer fietsten we langs Uw Verandaspecialist in Obdam waar mooie veranda’s buiten stonden. Dit bracht ons op het idee om voor het dak van onze tuinkamer ook zo iets te realiseren. Er werd met ons meegedacht en Ferry is vrijblijvend bij ons thuis geweest. Kort daarna kwam Uw Verandaspecialist met een plan en een offerte. Dit zag er heel goed uit en de offerte bleef binnen ons budget. In de eerste week van februari 2020 is het dak vernieuwd door de medewerkers Jordie, Stefan en Nigel. We hebben nu een mooi schuin aflopend dak met prachtige douglas balken en polycarbonaatplaten daarop, want de constructie moest licht blijven. Het is in een woord prachtig geworden en we zijn zeer tevreden met Uw Verandaspecialist uit Obdam. Om een indruk te geven zijn er enkele foto’s geplaatst op Istagram van Uw Verandaspecialist.

Aug 31, 2020
by Mark uit Obdam on Uw Veranda Specialist
Vakmannen met verstand van zaken

Vanuit kantoor zijn we goed geïnformeerd over de startdatum. Hans en Matthijs hebben bij ons de veranda geplaatst. Eerst hebben ze zich netjes voorgesteld en ze zijn daarna direct aan het werk gegaan. Ondanks dat het af en toe regende zijn ze gewoon aan het werk gegaan. De mannen hebben verstand van zaken en weten wat ze moeten doen. Na afloop keurig netjes uitleg gegeven over de werking van de spotjes en heaters.

Uw veranda specialist staat garant voor het plaatsen van een prachtige veranda !

Aug 18, 2020
by Sjaak en Tilly uit Heerhugowaard on Uw Veranda Specialist
Geweldig

Het was een prachtige ervaring, positieve mannen met een inzet vol passie voor hun werk,als resultaat een zeer tevreden klant.

Dag Sjaak en Tilly,Goed om te horen dat het gehele plan naar wens is verlopen. Het was al met al een mooi project in deze hoekvorm. Ook de shutters aan de voorzijde maken het geheel af.Wij wensen jullie veel plezier met jullie overkapping.Groet,Team Uw Veranda Specialist.

Jul 31, 2020
by Lex uit Spanbroek on Uw Veranda Specialist
Professionals met verstand van veranda's

Wij zijn erg tevreden over de geplaatste veranda. De veranda is door professionals geplaatst en alles ziet er keurig afgewerkt uit. Kortom niets te klagen en nu lekker genieten van de veranda

Hoi Lex,Mooi dat alles naar wens is verlopen. Het is een mooi geheel geworden in jullie tuin. Nu inrichten en genieten.Veel plezier met jullie nieuwe overkapping.Groet,Team Uw Veranda Specialist

Jul 28, 2020
by Jack Prosée uit Heerhugowaard on Uw Veranda Specialist
Vakkundig bedrijf, klantgericht en prettig in de omgang.

Uw Veranda Specialist heeft laten zien hoe je een zakelijke overeenkomst tot een plezier voor de klant maakt. Goede communicatie, kwaliteit prijsverhouding goed. Uitstekende planning en snelle afwerking. Uiterst vriendelijke mensen waarmee we goede afspraken mee konden maken. Hebben alles keurig netjes achtergelaten. Plezierige en correcte afhandeling.

Eind conclusie: Professioneel en betrouwbaar bedrijf. Zeer positief. Kan het anderen aanbevelen. Bovengenoemde kwaliteiten is in mijn persoonlijke ervaring niet voor ieder bedrijf in deze branche weggelegd. Ze doen daarom hun naam eer aan wat mij betreft!

Goedemiddag Jack,Leuk bericht om te lezen. Het was goed passen en meten in het voortraject gezien de ingebouwde tuinkamer.Het eindresultaat mag er zijn. Een prachtige tuinkamer waar jullie het hele jaar door kunnen genieten van het buitenleven, dat moet met jullie wel goed komen.Veel plezier met jullie nieuwe aanwinst.Groet,Team Uw Veranda Specialist

Jun 18, 2020
by Krista en Niels uit Koedijk on Uw Veranda Specialist
Vriendelijke vakmensen

We zijn zeer tevreden over Uw Verandaspecialist. Ze hebben een prachtige schuur/veranda-combinatie voor ons gebouwd. René en Noël werken precies en alles werd steeds netjes opgeruimd. In het voortraject werd ook duidelijk gecommuniceerd, ook toen we wat kleine wijzigingen wilden doorvoeren qua maatvoering en elektra. We kregen steeds een herziene tekening voor akkoord. Het is een flinke investering, maar daar is de kwaliteit ook naar. Alles is heel robuust, degelijk hang- en sluitwerk, zinken afwatering. Totaal niet te vergelijken dus met een blokhut van de bouwmarkt. Petje af, ook voor de mensen in de zagerij die we niet hebben ontmoet.

Jun 3, 2020
by Stefan uit Heiloo on Uw Veranda Specialist
Met recht dé veranda specialist!

Wij zijn van de tekentafel tot de uitvoering zeer goed geholpen. Na een bezoek aan de showroom te hebben gebracht was de eerste schets al gemaakt. Na een afspraak te hebben gemaakt bij ons thuis kregen wij van (eigenaar) Ferry precies wat we nodig hadden, namelijk advies "op maat". Het laten realiseren van een veranda is immers super persoonlijk en geheel afhankelijk van onze wensen. Na de definitieve tekening(en) goedgekeurd te hebben, gingen de mannen in mei 2020 bij ons (zonder aanbetaling en waar maak je dat nog mee?) aan de slag. Waar wij op gehoopt hadden kwam uiteindelijk ook uit. Niet alleen de man die ons ontving in de showroom (en uiteraard Ferry/de eigenaar), maar ook de mannen die bij ons ruim 1,5 week over de vloer kwamen, waren betrokken (hardwerkende) mannen die hun vak verstaan. Alles ging in overleg en er werden als nodig in het werk keuzes gemaakt om het eindresultaat te verbeteren. Wij zijn dan ook oprecht enorm te spreken over de gang van zaken en het is mooi om te zien dat er nog échte specialisten zijn, waarbij klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. Mannen bedankt voor het mooie resultaat.....we genieten er iedere dag van!!

Dag Stefan,Goed om te lezen dat alles volledig naar wens verlopen.In jullie nieuwe tuin staat de overkapping prachtig. Het is mooi in verhouding en ook vanuit de woning is het een prachtig gezicht.Veel plezier met jullie nieuwe aanwinst.Groet,Team Uw Veranda Specialist

May 27, 2020
by Leo uit Limmen on Uw Veranda Specialist
Vakwerk afgeleverd en goed meegedacht

Tijdens het ontwerp werd al prima meedacht om de schuur te integreren in het geheel. Ook de uitvoering is door Thomas en Stephan prima verlopen het is een team dat vakwerk aflevert. Wij zijn heel blij met deze robuste veranda.

May 25, 2020
by Ellen uit Oosthuizen on Uw Veranda Specialist
Een op maat gemaakt product, uit handen van vakmensen!

Wij zijn heel tevreden over onze veranda/pergola. Er werd duidelijk gecommuniceerd, het contact was altijd prettig.

Afstemming over het plaatsen was ook prima en de nazorg ook.

Bij het plaatsen zelf gingen de heren heel netjes en vakkundig te werk. Alles werd zeer netjes achtergelaten, zelfs de houtsnippers zijn uit het gras gehaald met 'n stofzuiger. Wauw.

Kortom, ik zou UwVerandaSpecialist.nl zéker aanraden!

May 24, 2020
by Patrick uit Uitgeest on Uw Veranda Specialist
Vakmensen

Wat een heerlijke tuinkamer is het geworden! Iedereen die ons geholpen heeft, heeft meegedacht en goede adviezen gegeven. Kortom als je een tuinkamer, veranda o.i.d. wil zouden wij ze zeker adviseren. Daarbij zijn ze ook nog klantvriendelijk en nauwkeurig.

May 22, 2020
by Wouter uit Alkmaar on Uw Veranda Specialist
Mooie veranda, goede service

Van begin tot eind een prima ervaring: in de voorbereidingsfase werden alle opties uitgebreid doorgenomen en afgestemd, op ons verzoek flexibel in de planning en tijdens de uitvoeringsfase werd netjes en zorgvuldig gewerkt en ook daar was ruim voldoende gelegenheid om nog wat kleine aanpassingen te doen.

Toen we bij de bestrating tegen wat praktische zakne aanliepen werd dit ook meteen opgepakt en naar volledige tevredenheid opgelost.

Al met al zeer tevreden!

May 19, 2020
by Chantal uit Heerhugowaard on Uw Veranda Specialist
Top!!!!

Goede service, perfecte kwaliteit.
Echt een aanrader!

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»