Reviews

Schrijf hier je review
1
2
3
4
5
Verzenden
     
Annuleren

Schrijf je eigen review

Uw Veranda Specialist
Average rating:  
 136 reviews
by Marc uit Heerhugowaard on Uw Veranda Specialist
Uitstekende service

Een prachtige veranda laten plaatsen door Uw Veranda Specialist. Zeer tevreden.

by Kitty uit Broek op Langedijk on Uw Veranda Specialist
Goed en degelijk neergezet door vriendelijke, nette en kundige vakmannen! e

Het begon al met goede adviezen en communicatie rondom de offerte!

De wachttijd tussen de offerte en de daadwerkelijke plaatsing vond ik wel vrij lang duren, maar aan de andere kant is dat ook wel weer een goed teken en was het wachten het wel waard!
Achteraf gezien ging het vrij snel. De veranda is door vriendelijke vakmannen neergezet! Goede kwaliteit is er neergezet! We zijn blij met het resultaat!

by Sikko uit Sint Pancras on Uw Veranda Specialist
We zijn zeer tevreden over het werk dat de verandaspecialist heeft afgeleverd.

Er is mooi werk geleverd. Goed volgens afspraak gewerkt. Aanpassingen zijn gemakkelijk te bespreken en door te voeren.

Prettige sfeer.

by Gottfrid van Eck on Uw Veranda Specialist
Schitterende tuinkamer in Odijk

Vorige week heeft een van jullie teams bij ons in Odijk (prov. Utrecht) een prachtig mooie tuinkamer/veranda gebouwd. Wij zijn er heel erg tevreden mee. Jullie medewerkers hebben hard en precies gewerkt, zelfs een hele dag in de stromende regen! Ze waren ook prettig in de omgang, flexibel en rustig. Kortom: onze complimenten voor het hele proces en het eindresultaat! De tuinkamer – op papier al heel mooi - heeft onze verwachtingen echt overtroffen, een geweldige toevoeging aan ons nieuwe huis. We moesten wel even geduld hebben, want sinds ons bezoek aan de showroom in Obdam en de oplevering op 22 januari j.l. zat ruim 7,5 maand. (Er ging ook nog een maand overheen voor de offerte bij ons binnenkwam waarop wij meteen groen licht gaven, want het oogde zeer aantrekkelijk.) Maar dat lange wachten was uiteindelijk meer dan de moeite waard. En we snappen het achteraf ook wel: jullie zijn een veelgevraagd verandabouwer. Dan ontkom je niet aan een lange wachtlijst. Een bewijs van jullie kwaliteit!

by fam. Schermer uit Abbekerk on Uw Veranda Specialist
Een prachtige veranda in enkele dagen tijd!

Uwverandaspecialist heeft bij ons al eerder een prachtige serre gemaakt enkele jaren geleden. Dus we hadden al goede ervaringen met dit bedrijf. Nu hebben ze onlangs nog een hele mooie veranda gemaakt en dat binnen enkele dagen tijd. Vooraf onze wensen kenbaar gemaakt over de afmetingen en aan de hand hiervan is een duidelijke offerte en tekening uit voortgekomen. Ook waren er nog heel veel extra opties mogelijk en er word goed meegedacht. Betaling achteraf wat ook heel prettig is. Kortom een prima bedrijf om aan te bevelen!

by Huib on Uw Veranda Specialist
Dikke pluim voor het advies

Ik ben vanochtend samen met mijn zwager langs geweest om een project nogmaals te bespreken. Ik was onder de indruk van het geduld en duidelijkheid waarin de mogelijkheden werden uitgelegd om als nog tot een beter passende houten kapschuur te te komen. Dikke pluim voor de advisering.

by Raymond on Uw Veranda Specialist
"Verstand van zaken met een ambachtelijk tintje"

Sinds 1 maart in het bezit van een douglas houten veranda ontworpen door de Veranda Specialist te Obdam. Alles volgens afspraak verlopen, vakmannen die echte kwaliteit plaatsen en vakmensen in dienst heeft met echt verstand van zaken met een ambachtelijk tintje. Zeer tevreden klant die zeker de Veranda Specialist zal aan bevelen!

by Edward uit Schagen on Uw Veranda Specialist
Prachtige veranda

De mensen van UwVerandaspecialist hebben een prachtige veranda opgeleverd. Communicatie vanaf het begin tot het eind is altijd snel verlopen. Duidelijke 3D tekening gekregen. Ook de mannen die de veranda bij ons gebouwd hebben zijn vakmannen. Ze hebben hard gewerkt om alles in 5 dagen gereed te krijgen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

by A. de wit on Uw Veranda Specialist
Gedegen vakwerk

Vanaf het eerste contact t/m de oplevering van onze veranda is alles uitstekend en zeer plezierig verlopen. De bouw van de veranda is vakkundig door de mannen van de verandaspecialist gedaan. Ze werken uitermate netjes en het resultaat mag dan ook echt gezien worden, Kwaliteit met een Hoofdletter!! Uw Verandaspecialist zal dan ook door ons bij een ieder worden aanbevolen!!

by Hans Van Veen uit Aarlanderveen on Uw Veranda Specialist
Netjes uitgevoerd door vriendelijk en vakbekwaam personeel personeel

Vakwerk geleverd door personeel die weten waar ze mee bezig zijn . Je hebt er geen omkijken naar . Ze hebben oog voor details . Helaas misten ze soms wat onderdelen of gereedschap waar ze zelf niets aan konden doen maar iedere keer wisten ze dit op te lossen door te improviseren of het werk anders in te delen . Helemaal top !

by Raymond uit Spanbroek on Uw Veranda Specialist
Vakmensen

Alles boven verwachting!!! Eerst de showroom bekeken zag de houten balken waar de veranda mee gebouwt word en was verkocht. Geen verkoop praatjes maar gewoon de wens van de klant realiseren. 01-03-21 veranda opgeleverd alles boven verwachting top bedrijf met vakmensen die weten waar ze over praten met recht de veranda specialist !!!

by Tina uit Alkmaar on Uw Veranda Specialist
TOP ERVARING

Na een teleurstellende ervaring elders kwam ik bij Veranda specialist. En gelukkig maar want zij wisten zoveel meer te adviseren en duidelijk te laten zien! Zonder gevoel van een verkooppraatje naar meer is beter, gaven zij mij diverse opties.
Voor mijn tuinhuisje met veranda dachten zij mee in mijn gebruiksdoel. Op maat werd er dus meegedacht. (isoleren; wat wel, wat niet, (deels) zelf doen of niet)
Geen vraag was hen teveel en zij kwamen ook met snelle reacties en opties. Uiteindelijk kon ik mijn ruimte ook veel meer benutten door hun advies en staat het prachtig!

Het neerzetten werd gedaan door 2 betrokken medewerkers die duidelijk niet "even de opdracht kwamen uitvoeren".
Ze deden hun werk, naar hoe ik het beleefde, met plezier en proffesioneel.
Gezellig en respectvol in huis als ze aan de koffie of lunch zaten. Het gaf een vertrouwd gevoel om zonder problemen enkele keren naar mijn werk te gaan.

Wie nog twijfeld aan hun kwaliteit mag met eigen ogen dit komen bekijken. Uiteraard via Veranda specialist aanvragen, mijn nummer is prive.

by Ad en Greet de Wit uit Sint Pancras on Uw Veranda Specialist
Boven iedere twijfel verheven!!

Recent is onze nieuwe veranda gebouwd door Stefan en Thomas van " uw verandaspecialist" uit Obdam. We kunnen niet anders zeggen dat we uitermate tevreden zijn. Vanaf het eerste bezoek tot de oplevering is alles perfect verlopen. Kwaliteit met een hoofdletter! Er werd door Stefan en Thomas netjes en uitermate vakkundig gewerkt en ook het contact verliep zoals het hoort. Kortom: Top bedrijf!!!!

by Anja uit Castricum on Uw Veranda Specialist
Vakmanschap ten top!

Onze schuur plus overkapping werd door het team van Verandaspecialist in een dag of 8 zeer vakkundig en in perfectie neergezet.
We zijn er erg blij mee.

by Wijnand uit Vleuten on Uw Veranda Specialist
Geweldig!

Tijdens onze oriëntatie naar een kapschuur voor in onze achtertuin wezen vrienden van ons op UwVerandaSpecialist. We zijn even bij ze gaan kijken en inderdaad het zag er geweldig uit. Alles was precies op maat gemaakt. We hebben UwVerandaSpecialist daarop uitgenodigd een offerte te maken. Ferry is bij ons langs geweest om de situatie te bekijken en heeft ons advies gegeven. De offerte ging gepaard met een minutieuze omschrijving van de werkzaamheden, de gebruikte materialen en groot aantal een zeer mooie tekeningen zelfs in 3D. We zijn gevallen voor de constructie van de kapschuur. Er is uitgegaan van vakmanschap en vooral de kapconstructie ziet er geweldig uit. De bouw van onze kapschuur is werkelijk perfect verlopen. De levering van de materialen verliep precies op tijd. Ook de bouwers Martijn, Jip en Jordy waren geweldig. We hebben ze 8 dagen over de vloer gehad en dat is zeer prettig verlopen. Je kon zien dat het echte vakmensen zijn en dat ze genoten van hun werk en het fijn vonden kwaliteit te leveren. Er is werkelijk geen schroefje te zien. Alles is perfect afgewerkt met doken. Ook de elektriciteitskabels zijn in de balken weggewerkt en dus niet zichtbaar. Van de mensen die tijdens de bouw even langsliepen kregen we niets dan complimenten. Als laatste stel ik het zeer op prijs dat we tussentijds en aan het eind van de bouw werden gebeld om te vragen of alles naar wens verliep. De betaling was achteraf. Dus geen aanbetalingen maar gewoon bouwen op basis van wederzijds vertrouwen. Ik begrijp nu wel waarom ze dat doen. Als je zulk mooi werk aflevert, dan ben je als klant ook graag bereid direct de nota die precies overeenkwam met de offerte te betalen. Mannen van UwVerandaSpecialist bedankt en we gaan van jullie kapschuur genieten!!!

Page 1 of 10:
«
 
 
1
2
3
 
»