Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Uw Veranda Specialist
Average rating:  
 211 reviews
 by Kenneth uit Berkhout
Mooi eindresultaat!

Vanaf het begin af aan goed geholpen en geadviseerd. Goede tussentijdse communicatie. De mannen hebben een mooie veranda voor ons achterlaten waar we nog heel lang van mogen genieten! Er is erg netjes gewerkt, echt vakwerk!

Ondanks het koude weer en af en toe de regen, goed gewerkt, nogmaals bedankt mannen, voor dit mooie eindresultaat!!!

 by Angela uit Volendam
Heel erg tevreden over onze prachtige veranda

Wij zijn heel erg blij met onze veranda. Hij ziet er prachtig uit. Alles ging voorspoedig en naar wens, van ontwerp, communicatie en het bouwen door jullie vakmannen. Een dikke 10

 by Marco uit Blokker
Prachtige carport geplaats

Ben zeer tevrede met de carport die De Veranda Specialst geplaatst heeft.
Top mannen!!!!!

Hoi Marco,Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij vinden de carport ook prachtig passen bij de eerder gerealiseerde veranda.Veel plezier met jullie nieuwe aanwinst.Groet,Ferry

 by Martijn uit Westzaan
Klantgericht en kwaliteit

Na diverse leveranciers bezocht te hebben kwamen wij uiteindelijk hier uit. Ik ben zelf bouwkundige en direct viel op bij het bezoek dat het hier om kwaliteit gaat. Mijn ontwerp is keurig vertaalt en met wat goede tips naar onze zin gemaakt. Communicatie verliep soepel, tijdens het bouwen nog een kleine wijziging mogen doorgeven. En door de monteurs keurig gewerkt ondanks de regen. Het is niet de goedkoopste leverancier, maar je krijgt er echt veel voor terug. Onze complimenten!

Hartelijke groet Martijn en Linda

Hoi Martijn en Linda,Bedankt voor jullie mooie recensie!Goed dat het gehele traject naar tevredenheid is verlopen. We hechten veel waarde aan de communicatie, bouwkwaliteit en service. Mooi dat dat aansluit bij jullie ervaringen voor zover.Voor nu veel plezier met jullie prachtige veranda.Groet,Ferry

 by simone schoordijk
super!!!

2j geleden een veranda door een zzp laten plaatsen helaas is deze niet meer in beeld. veranda begon iets te zakken (dachten wij) bij 1 paal. meerdere bedrijven gemaild maar omdat ze niet geplaatst hadden wilden ze niet helpen.

Uw Veranda Specialist wilde dat wel en op zaterdag kwam er een collega kijken of hij het meteen kon oplossen zo niet zou er een plan de campagne gemaakt worden om het wel op te lossen.

Jordy kwam zaterdag en heeft het keurig opgelost.

Ik bedank Uw Veranda Specialist en mijn volgende veranda komt daar vandaan dat weet ik zeker wat een klant vriendelijk bedrijf!! Zal ze bij ieder aanbevelen en hier kunnen andere bedrijven nog eens een voorbeeld aan nemen om ook klanten waar de veranda door een ander is geplaatst te helpen.

Jordy en collega's van jordy ONWIJS BEDANKT

 by Lourens uit Noord-Scharwoude
Enthousiast van begin tot eind.

Van oriënterend gesprek naar eerste concept en uiteindelijk bouwen plus oplevering gaat zeer soepel en prettig. In een zeer korte tijd staat er dan wat en die klopt gewoon met de verwachting omdat de begeleiding daarnaartoe helemaal juist was.

 by Hans van de Wiel uit Obdam
Top werk geleverd

Prima gedaan alleen er zou nog iemand langskomen

om het totale plaatje te bekijken

Hoi Hans,Jij hebt er een mooie klusruimte bij!Ik kom zeker nog een keer langs om foto's te maken van het eindresultaat. Dit zou ik altijd graag met mooi weer. Nu lekker geniet van jullie nieuwe overkapping.Groet,Ferry

 by Natasja en Rob uit Heerhugowaard
Netjes gewerkt met een schitterend resultaat.

Aardig en kundig personeel.
Meedenkend.
Fantastisch eindresultaat.

 by Ori uit Assendelft
Erg mooi geworden!

Wij hebben drie bouwwerken laten plaatsten. Het was een flink traject, maar al met al ziet het er heel mooi uit. Enige is dat zowel de aanvangsdatum een week + een dag later was en het werk zelf (mede door een dag zware storm) twee dagen langer duurde.

 by Robert uit Heerhugowaard
Wat een vakmensen!

UwVerandaSpecialist heeft een prachtige veranda geplaatst die geheel conform onze wensen is. Gedurende het gehele proces (van ontwerp tot plaatsing en oplevering) zijn wij geweldig geholpen door deze vakmensen met veel inhoudelijke kennis van producten en materialen. Ook vond er continu afstemming plaats over de voortgang van de werkzaamheden en waren aanpassingen gedurende het proces ook nog mogelijk. Het resultaat mag er zijn! Een echte aanrader!

 by Patrick uit Koog aan de Zaan
Enorm blij met het eindresultaat!

Van een idee in ons hoofd naar een fantastische tuinkamer! Tijdens onze eerste prettige afspraak onze wensen en ideeën besproken. Waarna we een mooie plan te zien kregen. Na akkoord moesten we helaas nog een paar maandjes wachten tot er begonnen werd.

Maar eindelijk was het 3 weken geleden dan zover. Wat leuk om het proces zo te volgen.

Thomas en Noa (met af en toe wat hulp van anderen) hebben top werk geleverd. Prettig in de omgang, en eventuele vragen en opmerkingen waren altijd te bespreken.

En wat een resultaat! Prachtig!

Afgelopen weekend voor het eerst kunnen genieten van onze nieuwe tuinkamer; wát een heerlijkheid. We zijn ons hier nog heel veel jaren van genieten.

Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking en het fijne resultaat!

 by Johan uit Leeuwarden
Prachtig mooi tuinhuis inclusief verlichting

Ik ben zeer tevreden over de UwVerandaspecialist. Vanaf eerste gesprek tot oplevering van onze tuinkamer was prima. Contact met kantoor is ook soepel verlopen. De timmermannen hebben geweldig werk geleverd! Ik raad dit bedrijf zeker aan.

 by Gerard uit HEERHUGOWAARD
Perfecte uitvoering van de werkzaamheden, TOP resultaat.

Duidelijke uitleg van procedure en het te volgen traject voor de realisatie van de veranda. Geen loze beloftes. Alles volgens vooraf aangegeven planning uitgevoerd. Werkzaamheden door deskundige en nauwkeurige vakmensen uitgevoerd. Hoge kwaliteit van de gebruikte materialen. Je kan zien dat men weet welke hoge kwaliteit je onderscheid in deze branche. We zijn dan ook zeer tevreden met de keuze voor dit bedrijf met ook nog een goede prijs - kwaliteit verhouding.

 by Nick uit Egmond aan den Hoef
Fantastisch

Na veel zoeken wikken en wegen, via mondreclame, de kanjers uit Obdam een opdracht voor de realisatie van een veranda gegeven. Na een plezierig gesprek, ontwerpsessie en uiteindelijke constructie werd de veranda in korte tijd ter plaatse tot in de puntjes gerealiseerd. Puur vakmanschap!
Super tevreden over de service en de zorg van UwVerandaspecialist.

Hoi Nick,Bedankt voor je leuke bericht.Altijd weer mooi om te zien dat we via het eigen netwerk aan klanten weer nieuwe klanten kunnen verwelkomen.Veel plezier met jullie nieuwe veranda.Groet,Ferry

 by Serge uit 't Veld
TOP product, TOP behandeling, aanrader!

Na eerst een uitvoerig adviesgesprek te hebben gehad met een zeer vriendelijke medewerker uiteindelijk de veranda besteld. Je wordt in het traject keurig op de hoogte gehouden en het uiteindelijke product is echt kwaliteit. Materiaal en afwerking is TOP. Blij dat we voor UwVerandaSpecialist hebben gekozen!

Page 1 of 15:
«
 
 
1
2
3
 
»