Reviews

Schrijf hier je review
1
2
3
4
5
Verzenden
     
Annuleren

Schrijf je eigen review

Average rating:  
 61 reviews
by M. uit Oudorp on Uw Veranda Specialist
Review over een veranda

Wij zijn erg blij met onze mooie veranda. Duidelijke uitleg van de mogelijkheden door Ferry. Het plaatsen door Arthur en Hans ging heerlijk ontspannen en professioneel. Klasse. Gedurende de bouw denken ze mee en is gelegenheid tot aanpassing. Kortom, top!

by Fam. Dekker on Uw Veranda Specialist
Er worden vakmensen met liefde voor het vak ingezet!

Wij hebben recent de oplevering gehad van onze nieuwe veranda. De gehele afwikkeling van adviesgesprek tot offerte tot opdrachtbevestiging tot planning en realisatie is ons zeer goed bevallen. Er worden vakmensen met liefde voor het vak ingezet en de communicatie is uitstekend. Alles gaat in overleg en zodoende sta je nooit voor een voldongen feit. Dank aan Ferry, Hans en Arthur voor een puik stukje werk!

by Frits uit Wognum on Uw Veranda Specialist
Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Zeer tevreden over de veranda en de plaatsing.Mooie stevige veranda waarbij maatwerk mogelijk was. Zorgeloze afhandeling waar ik graag wat meer voor over heb.Tevreden over de monteurs. Ze waren vriendelijk en werkten netjes en snel. Zaagsel werd afgezogen zodat het niet in de tuin kwam.We hadden de opdracht in eerste instantie via het bedrijf laten lopen welke onze tuin aanlegde. Later direct contact gehad om dubbele communicatie te voorkomen.Dit bedrijf is zeker een aanrader.

by Mart uit Heerhugowaard on Uw Veranda Specialist
Na hard werken is een prachtig resultaat neergezet

Een helder eerste gesprek, waarin wij onze wensen kwijt konden. Een keurig gespecificeerde offerte, welke mondeling werd toegelicht. De tekening om het project visueel te krijgen, kregen we laat binnen, waardoor op het laatste moment praktische wijzigingen doorgevoerd moesten worden. De bouw is uitgevoerd door René en Thomas. Dit is netjes, vakkundig en naar wens gedaan.De gevraagde aanpassingen, die werden gezien bij het bekijken van de (offerte en) tekening zijn nageleefd.In de praktijk bleken onvoorzien meer kleine aanpassingen gewenst. Enerzijds omdat iets overbodig is of beter anders uitgevoerd kon worden.In de veranda is een RWA niet aangebracht, i.v.m. de overcapaciteit voor dit dakoppervlak. De RWA aan de binnenzijde is vervallen, want de RWA aan de buitenzijde van de veranda was voldoende.Het impregneren wilde ik graag zelfuitvoeren en daarvoor hebben wij het middel GW 310 ontvangen. Het lichtpunt aan de binnenzijde van de veranda, in het verlengde van het woonhuis, is niet aangebracht, maar gebruikt voor de buitenlamp aan de buitenzijde bij de klampdeur. De lichttunnels zijn correct geplaatst. De hellingdaklichttunnel verliep niet voorspoedig. De bocht om de lichtbundel de hal in te stralen, bleek complex. De koepel, buisverbinding en de bocht zijn geplaatst en voldoet aan de wens om de lichtbundel de hal in te laten stralen. Na hardwerken is een prachtig resultaat neergezet. Ferry en alle medewerkers, hartelijk dank daarvoor. Met vrinedlijke groet, Mart en Willy Kuiper

by L. H. uit Beverwijk on Uw Veranda Specialist
Het klikte direct

Omdat ons tuinhuisje aan vervanging toe was wat rond gekeken. Via Google kwamen we in Obdam terecht bij uwverandaspecialist.nl. Het toonmodel veranda zag er top uit. Het klikte direct. Vriendelijke toegankelijke mensen die weten waar het over gaat en de wensen en mogelijkheden goed konden weergeven.Na bestelling steeds goed contact geweest (door drukte is er een wachtrij)Inmiddels staat de veranda. Gerealiseerd door deskundige mensen die verstand van zaken hebben en meedenken, oog hebben voor detail waardoor het eindresultaat er fantastisch uitziet.Ik ga het gewoon nog een keer zeggen, het ziet er prachtig uit en we zijn super tevreden.Wij wensen uwverandaspecialist.nl veel succes voor de toekomst maar met deze geleverde kwaliteit zal dat geen enkel probleem zijn.Fam van Son, Beverwijk.

by I. uit Haarlem on Uw Veranda Specialist
Review over een veranda

by Marco uit Wormer on Uw Veranda Specialist
Super leuke gasten

Ik ben toevallig bij de Verandaspecialist gekomen via internet. Op een zaterdag zijn we bij de showroom gaan kijken. We hadden meteen een klik met de kwaliteit van bouwen. Ik ben vrij kritisch maar zelfs ik ben super tevreden. Compliment naar de bouwers. Super leuke gasten allemaal. Onze dank is groot!

by Theo uit Heiloo on Uw Veranda Specialist
Review over terrasoverkapping

Alles keurig geregeld en duidelijk. Bouwers weten waar ze mee bezig zijn enthousiast en vriendelijk.

by Stefan uit Avenhorn on Uw Veranda Specialist
De mannen hebben tot op de millimeter nauwkeurig gewerkt

Terrasoverkapping is in twee dagen geplaatst door de monteurs. De mannen hebben tot op de millimeter nauwkeurig gewerkt. Alles gaat in overleg dus er wordt niks zomaar besloten. Netjes werk afgeleverd en vriendelijke monteurs met oog voor details.

by Erik/Wilma uit UITGEEST on Uw Veranda Specialist
Review over een veranda

Vriendelijk monteurs, goeie service en ruimte voor eigen inbreng, top bedrijf!

by Paul uit Haarlem on Uw Veranda Specialist
Review over een veranda

We zijn zeer tevreden; de mannen van de verandaspecialist zijn aardig; ze werken hard en nauwkeurig en overleggen over mogelijke keuzes; het is een prachtige veranda geworden!

by Dick uit Uitgeest on Uw Veranda Specialist
Review over een veranda

Vakmanschap met aandacht voor de klant !

Zeer tevreden!

Zeer nauwkeurig gewerkt. Werkplek werd schoon achter gelaten. Goed vakkundig personeel. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

Een eindresultaat waar we elke dag met veel plezier naar kijken

Goed advies bij het voorgesprek. Een hele duidelijke offerte. Door schuine kanten was echt maatwerk gewenst. Het geheel is in 4 dagen naar onze wens neergezet. Ook kleine aanpassingen aan de verlichting waren tijdens de bouw mogelijk. Een eindresultaat waar we elke dag met veel plezier naar kijken en nog vele gezellige uurtjes is gaan doorbrengen. Ferry en collega's bedankt.

by Robert jan & Suzan on Uw Veranda Specialist
Ik ben een pietje precies en hier valt niks op aan te merken

Wij hebben thuis eerlijk en goed advies gekregen over de mogelijkheden en bij behorende prijzen. Daarna een goeie en scherpe offerte ontvangen die duidelijk en transparant was. Waar wij helemaal content mee waren was de werkwijze van de mannen die de veranda/ kapschuur bouwde. Ze communiceerde duidelijk , waren netjes met mijn tuin ,huis en me buren. Het geld wat ik heb betaald is het meer dan waard geweest. Ik ben een pietje precies en hier valt niks op aan te merken. Mannen bedankt👍

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»