Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Uw Veranda Specialist
Average rating:  
 219 reviews
 by Johan uit Heemstede
Eindresultaat heel blij mee

Eerste contact met Ferry was goed. Hij heeft ons goed geholpen met ons idee en advies gegeven waar nodig. Tekeningen ook prima en snel geschakeld.

De start van het project was rommelig, geen duidelijke communicatie wat betreft de planning/duur van het project vanuit de werkvoorbereiding (8-10 werkdagen aangegeven, werkelijk 16 werkdagen). Twee monteurs, een monteur, vier monteurs.
Zou fijn zijn als de verwachting gecommuniceerd wordt, ook als deze tussentijds aangepast wordt door omstandigheden.

Dit alles waar de monteurs niets aan konden doen, alleen maar lof voor hen. Dachten mee en werkte netjes. Nigel nogmaals bedankt!

Kwalitatieve en mooie materialen en vakwerk.

Uiteindelijk na drie weken is het project opgeleverd en we zijn super tevreden met het eindresultaat van onze schuur en veranda!

 by Ruben uit Heiloo
Een voorbeeld van hoe het zou moeten gaan.

De intake met Ferry en de communicatie sindsdien, maar zeker de bouw door Nigel, Ricky en ondersteunt door Peter, Lisa en Sem verdient een pluim. We zijn erg tevreden. Onze tuinkamer is echt boven verwachting mooi geworden. Nu lekker genieten!

 by Albert Kort uit Heerhugowaard
Vakkundig

Vriendelijke en deskundige medewerkers, hebbeb een groot gevoel voor klant gericht werken, alles wordt tot het netjes achtelaten als het werk gereed is TOP.

 by Dennis uit Katwoude
Erg tevreden over het resultaat

Professionele goede bouwers met veel kennis en inzicht - kunnen daardoor op maat gemaakte objecten perfect realiseren - bovendien zijn het een leuke club mensen - onze ervaring met de mannen van UwVerandaSpecialist zijn altijd goed!

 by Bob uit Grootebroek
Vakwerk van begin tot het eind@

In februari 2024 is onze veranda gebouwd. Vanwege de uitstraling van ons huis, wilden wij graag een klassiek ogende overkapping. Na wat speurwerk kwamen wij terecht bij Uw Veranda Specialist. In de voorbereidende gesprekken kreeg ons idee (en ons vertrouwen) al mooi vorm. Er werd flink meegedacht over het uiteindelijke plaatje en ook werden er goede (bouwkundige) adviezen gegeven.. Deze werden nog eens aangescherpt bij de inmeting. Nadat de definitieve tekening was voltooid, werd in februari onze veranda gebouwd, precies zo als wij het in gedachte hadden! De (beide) bouwers leverde geweldig vakwerk ondanks dat dagelijks de regen met bakken naar beneden kwam. Terugkijkend hebben we het hele traject als heel prettig en professioneel ervaren. Vakwerk van het begin tot het eind!

 by Jacqueline uit Assendelft
Geweldig

Fijn bedrijf

Topteam gehad die mijn Veranda in mn tuin gebouwd hebben Mooi gemaakt

Zeer tevreden

Ik zeg doen

 by Wim Nijenhuis
Top resultaat

De maatwerk oplossing die voor onze veranda gemaakt is met glaspuien en een schuifwand over het water heen, waardoor het water van de vijver ook binnen aanwezig is geeft op fantastisch beeld. Niet alleen een mooi ontwerp, maar ook kwalitatief goede uitvoering. Wij zijn zeer tevreden!

 by Ger en Angelique Selissen
Wij zijn zo tevreden!

Wij zijn sinds een aantal weken in het trotse bezit van een prachtige kapschuur, een overkapping met een schuurgedeelte. Wat een verrijking van de tuin! Een heerlijke plek om te vertoeven. Alles is uitermate goed verlopen, van begin tot het eind. Er is goed mee gedacht qua planning en uitvoer en het contact en overleg met diverse afdelingen binnen Uwverandaspecialist verliep goed, laagdrempelig, soepel en uiterst vriendelijk. Ook de afstemming met Frank Bakker tuinen was perfect. Wij zijn ook vol lof over het montage team, wat een toppers en vakmannen! En zeer prettig in de omgang, wat ook belangrijk is als je ze 3 weken " over de vloer" hebt 😉 Een genot was het om de bouw te zien vorderen en te zien hoe precies er werd gewerkt. En elke dag werd de tuin opgeruimd en netjes achter gelaten. Ook tussendoor overleg en aanpassingen waren geen probleem.
We genieten volop nu, ook met minder goed weer. Het is echt een stuk woongenot! Bedankt iedereen van Uwverandaspecialist, van buro tot werkplaats en montage, een topteam en bedrijf zijn jullie!

 by Kenneth uit Berkhout
Mooi eindresultaat!

Vanaf het begin af aan goed geholpen en geadviseerd. Goede tussentijdse communicatie. De mannen hebben een mooie veranda voor ons achterlaten waar we nog heel lang van mogen genieten! Er is erg netjes gewerkt, echt vakwerk!

Ondanks het koude weer en af en toe de regen, goed gewerkt, nogmaals bedankt mannen, voor dit mooie eindresultaat!!!

 by Angela uit Volendam
Heel erg tevreden over onze prachtige veranda

Wij zijn heel erg blij met onze veranda. Hij ziet er prachtig uit. Alles ging voorspoedig en naar wens, van ontwerp, communicatie en het bouwen door jullie vakmannen. Een dikke 10

 by Marco uit Blokker
Prachtige carport geplaats

Ben zeer tevrede met de carport die De Veranda Specialst geplaatst heeft.
Top mannen!!!!!

Hoi Marco,Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij vinden de carport ook prachtig passen bij de eerder gerealiseerde veranda.Veel plezier met jullie nieuwe aanwinst.Groet,Ferry

 by Martijn uit Westzaan
Klantgericht en kwaliteit

Na diverse leveranciers bezocht te hebben kwamen wij uiteindelijk hier uit. Ik ben zelf bouwkundige en direct viel op bij het bezoek dat het hier om kwaliteit gaat. Mijn ontwerp is keurig vertaalt en met wat goede tips naar onze zin gemaakt. Communicatie verliep soepel, tijdens het bouwen nog een kleine wijziging mogen doorgeven. En door de monteurs keurig gewerkt ondanks de regen. Het is niet de goedkoopste leverancier, maar je krijgt er echt veel voor terug. Onze complimenten!

Hartelijke groet Martijn en Linda

Hoi Martijn en Linda,Bedankt voor jullie mooie recensie!Goed dat het gehele traject naar tevredenheid is verlopen. We hechten veel waarde aan de communicatie, bouwkwaliteit en service. Mooi dat dat aansluit bij jullie ervaringen voor zover.Voor nu veel plezier met jullie prachtige veranda.Groet,Ferry

 by simone schoordijk
super!!!

2j geleden een veranda door een zzp laten plaatsen helaas is deze niet meer in beeld. veranda begon iets te zakken (dachten wij) bij 1 paal. meerdere bedrijven gemaild maar omdat ze niet geplaatst hadden wilden ze niet helpen.

Uw Veranda Specialist wilde dat wel en op zaterdag kwam er een collega kijken of hij het meteen kon oplossen zo niet zou er een plan de campagne gemaakt worden om het wel op te lossen.

Jordy kwam zaterdag en heeft het keurig opgelost.

Ik bedank Uw Veranda Specialist en mijn volgende veranda komt daar vandaan dat weet ik zeker wat een klant vriendelijk bedrijf!! Zal ze bij ieder aanbevelen en hier kunnen andere bedrijven nog eens een voorbeeld aan nemen om ook klanten waar de veranda door een ander is geplaatst te helpen.

Jordy en collega's van jordy ONWIJS BEDANKT

 by Lourens uit Noord-Scharwoude
Enthousiast van begin tot eind.

Van oriënterend gesprek naar eerste concept en uiteindelijk bouwen plus oplevering gaat zeer soepel en prettig. In een zeer korte tijd staat er dan wat en die klopt gewoon met de verwachting omdat de begeleiding daarnaartoe helemaal juist was.

 by Hans van de Wiel uit Obdam
Top werk geleverd

Prima gedaan alleen er zou nog iemand langskomen

om het totale plaatje te bekijken

Hoi Hans,Jij hebt er een mooie klusruimte bij!Ik kom zeker nog een keer langs om foto's te maken van het eindresultaat. Dit zou ik altijd graag met mooi weer. Nu lekker geniet van jullie nieuwe overkapping.Groet,Ferry

Page 1 of 15:
«
 
 
1
2
3
 
»