Reviews

Schrijf hier je review
1
2
3
4
5
Verzenden
     
Annuleren

Schrijf je eigen review

Average rating:  
 49 reviews
Zeer tevreden!

Zeer nauwkeurig gewerkt. Werkplek werd schoon achter gelaten. Goed vakkundig personeel. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

Een eindresultaat waar we elke dag met veel plezier naar kijken

Goed advies bij het voorgesprek. Een hele duidelijke offerte. Door schuine kanten was echt maatwerk gewenst. Het geheel is in 4 dagen naar onze wens neergezet. Ook kleine aanpassingen aan de verlichting waren tijdens de bouw mogelijk. Een eindresultaat waar we elke dag met veel plezier naar kijken en nog vele gezellige uurtjes is gaan doorbrengen. Ferry en collega's bedankt.

by Robert jan & Suzan on Uw Veranda Specialist
Ik ben een pietje precies en hier valt niks op aan te merken

Wij hebben thuis eerlijk en goed advies gekregen over de mogelijkheden en bij behorende prijzen. Daarna een goeie en scherpe offerte ontvangen die duidelijk en transparant was. Waar wij helemaal content mee waren was de werkwijze van de mannen die de veranda/ kapschuur bouwde. Ze communiceerde duidelijk , waren netjes met mijn tuin ,huis en me buren. Het geld wat ik heb betaald is het meer dan waard geweest. Ik ben een pietje precies en hier valt niks op aan te merken. Mannen bedankt👍

by Norbert on Uw Veranda Specialist
Overkapping met veel Glas

Wij hadden een aparte overkapping voor ogen: met veel glas (licht), een dichte zijspie met glas, een verwijderbare zijspie, een weggewerkte dakgoot en een overspanning van ruim 5 meter. Je moet het resultaat zien: FANTASTISCH. Mannen bedankt !!

by Danielle van Nes on Uw Veranda Specialist
Jullie hebben jullie naam als specialist waar gemaakt

Hallo Ferry, Ate, Hans, Mike en team,Nog bedankt voor jullie inzet en service.Erg prettig dat jullie de verschillende werkzaamheden (veranda, tuinbestrating en schutting) zo goed op elkaar afstemden!Daar waren we blij mee!Alles is uitstekend naar wens. Jullie hebben jullie naam als specialist waar gemaakt.We gaan de veranda nu inrichten, daarna kunnen we het hele jaar van de tuin genieten!Groetjes Danielle van NesGroetjes en wellicht tot ziens.We zijn nog wel even bezig met de inrichting.

by Jaap & Els on Uw Veranda Specialist
Gewoon een zeer goed bedrijf!

Een aantal quote's hebben we reeds aan Ferry Dekker gegeven. We hebben tijdens de bouw van onze veranda nog een aantal aanpassingen kunnen doen. Dit was vooraf afgesproken en gaf geen enkel probleem. Gewoon een zeer goed bedrijf.

by Olaf uit Heiloo on Uw Veranda Specialist
Meerdere buren hebben zelfs al naar jullie geïnformeerd

Ik kan niet anders zeggen dat het een goede keus is geweest om voor de verandaspecialist te kiezen. In een week tijd is er een prachtige veranda gemaakt die ook in de buurt niet onopgemerkt is gebleven. Meerdere buren hebben zelfs al naar jullie geïnformeerd dus misschien volgt er nog meer werk in Heiloo. Ferry, Ate, Mike, Martijn en Koos bedankt voor de prettige samenwerking.

by Cees en Marion on Uw Veranda Specialist
Echte Verandaspecialist!

De verandaspecialist kan zich echt ook een specialist noemen, gezien wat ze bij ons neergezet hebben. Het heeft onze verwachtingen overtroffen en zijn dan ook heel blij met het resultaat. wij zullen hier nog heel veel plezier aan beleven. Nogmaals bedankt het hele Team van de Veranda Specialist.

by Rob Top on Uw Veranda Specialist
Passie voor hout

Tijdens het eerste bezoek merk je dat Ferry passie heeft voor hout. Hij laat met zijn iPad goede voorbeelden zien. (Hoop dat ons project er ook bij komt te staan), waardoor je inspiratie krijgt voor wat je al ongeveer in je hoofd hebt. Meedenken, ideeën geven, oplossingen bedenken. Wij werden er blij van. Al met al is het fantastisch geworden. Dikke veranda met drie lichtstraten, glas, elektra, zelfs een keuken, berging, schuttingen, composiet vloer. Kom eens kijken, je word er gewoon blij van. Niet twijfelen, gewoon doen. Wij hebben spijt dat we het niet eerder gedaan hebben.

by Lisa Verwoest on Uw Veranda Specialist
Ook reparatie

Onze bestaande veranda was lek en de medewerkers van de veranda specialist heeft dit keurig netjes en op afspraak verholpen. We genieten nu nog meer van onze veranda.

by Familie Suiker on Uw Veranda Specialist
Elke dag genieten!

Na jaren afwegen wat te doen hebben we Ferry gebeld. Hij kwam met een prachtige veranda waar we nu elke dag van genieten. Top service, prima levertijd en goede nazorg en onderhoudstips.

by Marjolein Kelder on Uw Veranda Specialist
Veranda voor kleine tuin

Onze prachtige veranda staat er nog maar net maar wat zijn we er blij mee! Super mooi staat hij aan het eind van onze tuin die toch echt niet zo groot is maar de veranda voegt iets waardevols toe! Hij is niet alleen mooi maar ook heel praktisch. Het team van de veranda specialist heeft een stukje vakwerk geleverd.

by Familie Schaaps on Uw Veranda Specialist
Prettige Ervaring

Op de heetste dag van het jaar is onze aluminium veranda geplaatst door de mannen van UwVerandaSpecialist. Ondanks de hitte hebben ze er een lange dag van gemaakt en stond de veranda in 1 dag. Het team was erg professioneel, zelfs tijdens het werk bereid om onze vragen (en die van onze twee kleine meiden) te beantwoorden en een praatje te maken. Kortom, onze ervaring met UwVerandaSpecialist was zeer prettig en wij kunnen iedereen aanbevelen met ze in zee te gaan.

by Chris en Danielle on Uw Veranda Specialist
Hoog afwerkingsniveau!

Ferry en zijn team hebben een super mooie tuinhuis met veranda voor ons gemaakt. We zijn er erg blij mee! Ze hebben echt oog voor detail en een hoog afwerkingsniveau. Heel erg bedankt mannen voor de mooie kapschuur!

by Dennis en Jennifer on Uw Veranda Specialist
In 3 dagen tijd!

Ferry en zijn mannen hebben in April bij ons een prachtige veranda geplaatst in slechts 3 dagen tijd. Echt super mooi geworden. Wij zijn er heel erg blij mee.Mannen, nogmaals onwijs bedankt. Wij gaan er van genieten! 🙂

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»