Houten Kapschuur

Uw Veranda Specialist bouwt al meer dan 10 jaar de mooiste houten kapschuren. Een houtenkapschuur van Uw Veranda Specialist gaat jarenlang mee en is een prachtige uitbreiding voor uw tuin of erf. Een houten kapschuur wordt gefabriceerd in onze werkplaats in Obdam waar ook onze showroom staat. U kunt daar een aantal veranda’s, houten kapschuren en overkappingen bekijken. Wilt u meer weten over de specificaties van onze houten kapschuur? Ga dan naar onze kapschuur pagina.

Naar de kapschuur->

Douglas Kapschuur

Uw nieuwe kapschuur wordt waarschijnlijk een douglas kapschuur. Douglas is het materiaal waar we het meest mee werken. Een Douglas kapschuur gaat jarenlang mee en past in elke stijl. Het laat zich makkelijk inpassen in een moderne, landelijke of romantische tuin. Een Douglas kapschuur kan u ook voorzien van een kleurtje. We hebben verschillende douglas houten kapschuren die we met beits hebben afgewerkt. Zwart, wit, duifblauw, niets is ons te gek. Uw Douglas kapschuur heeft 10 jaar garantie, en wordt door heel veel van onze klanten aanbevolen. Kijkt u maar eens tussen onze reviews!

Lariks houten kapschuur

Een lariks kapschuur is een kapschuur van larikshout, larixhout of ook wel lorkenhout genoemt. Deze Europese houtsoort is zeer duurzaam en wordt voor oneindig veel toepassingen gebruikt in de bouw en voor tuinen. Er zijn veel verschillende soorten lariks soorten. Afhankelijk van het klimaat waar in deze coniferen soort groeit verschilt het Larikshout van kleur en duurzaamheid. Een lariks kapschuur is een goede keuze en verschilt niet heel veel van de Douglas houten kapschuur. Bent u op zoek naar een Lariks houten kapschuur dan bent u bij Uw Veranda Specialist aan het juiste adres. Nieuwsgierig wat het verschil is tussen al die houtsoorten lees dan ook eens dit artikel: welke houtsoort moet ik kiezen?

Eiken houten kapschuur

Liever een heel exclusieve kapschuur? Dan kies u voor een eiken houten kapschuur. Een eiken kapschuur straalt allure, pracht en praal uit. Wanneer uitgevoerd in een klassieke vormgeving doet deze heel landelijk aan. Maar Uw Veranda Specialist heeft ook al een heel moderne eiken kapschuur gebouwd. Kijkt u eens op onze inspiratie pagina voor inspirerende ideeën.

Zo bouwen wij uw houten kapschuur!

  1. Via de website, per e-mail of telefonisch vraagt u geheel vrijblijvend een offerte bij ons op.
  2. Bij u thuis nemen we de situatie in de tuin op en bespreken met uw wensen en de mogelijkheden.
  3. Op basis van uw wensen komen we met een offerte.
  4. Als de offerte word geaccordeerd plannen we de week waarin uw houten kapschuur wordt geplaatst.
  5. Een aantal weken voor de plaatsing beginnen we met de productie van de onderdelen in onze eigen werkplaats.
  6. Op de dag van de plaatsing komt ons bouwteam met alle onderdelen en bouwt voor u de mooiste kapschuur van de hele wereld 🙂
  7. Wij gaan niet eerder weg dan dat u helemaal tevreden bent! Dat is onze unieke 100% tevredenheidsgarantie.