Verdien dit pakket met heerlijke streekproducten!


We merken dat nieuwe opdrachten regelmatig voortkomen vanuit bestaande klanten. Buren of familieleden zien een prachtige houten veranda in de tuin staan en komen vervolgens bij ons in de showroom langs voor een adviesgesprek. Om onze gewaardeerde klanten te bedanken voor het feit dat zij hun enthousiasme voor UwVerandaSpecialist door vertellen hebben wij een leuke actie bedacht.


Geniet u zelf al van een fantastische overkapping of veranda van UwVerandaSpecialist? En kent u iemand die u ook zou willen laten genieten van een prachtige veranda, overkapping of tuinkantoor? Wanneer diegene daadwerkelijk een order bij ons plaatst, ontvangt u beide dit fantastische pakket streekproducten t.w.v. € 100,-. Op www.uwverandaspecialist.nl/cadeau leest hoe het werkt.


Inmiddels hebben wij de eerste aanmeldingen ontvangen. Leuk om te merken hoe de pakketten met enthousiasme in ontvangst worden genomen. En zeg nou zelf wat is er nu leuker om samen onder elkaars veranda genieten van overheerlijke hapjes en drankjes.