Kapschuur Kopen

Wilt u uw Droom Kapschuur realiseren?

Een kapschuur is een prachtige aanvulling op uw tuin. Uw Veranda Specialist is een expert in de bouw van traditionele maar ook moderne kapschuren. We bouwen verschillende modellen, met verschillende houtsoorten en ook in de dakbedekking hebben we verschillende alternatieven. Ook als een extra luxe kapschuur kopen wilt hebben we een uitgebreide optie lijst. Led verlichting, extra luxe deurbeslag en scharnieren en een borstwering van steen behoren onder andere tot de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en ideeën dan komen wij met een voorstel voor een uniek kapschuur. Een kapschuur kopen doet u dus bij Uw Veranda Specialist.

De aankoop van een kapschuur

Uw Veranda Specialist heeft jarenlange ervaring in het bouwen van kapschuren.

  1. Een kapschuur kopen begint met het bezoek aan deze website. Nadat u een aanvraag hebt gedaan via het offerteformulier of contactformulier nemen wij uw aanvraag in behandeling.
  2. U verplicht zich tot niks en geheel vrijblijvend komen wij bij u langs om uw wensen door te spreken en de situatie ter plekke te bekijken.
  3. Op basis van uw wensen en ideeën komen wij met een voorstel en een prijs.
  4. Als u akkoord bent met ons voorstel plannen wij een datum in wanneer wij de kapschuur kunnen komen plaatsen.
  5. In de tussentijd maken wij de bouwtekeningen voor de kapschuur.
  6. Twee weken van te voren beginnen wij met het zagen van alle benodigde materialen.
  7. Uiteindelijk bouwen wij de kapschuur in ongeveer 4-5 dagen op, afhankelijk van het model.
  8. U merkt het: een kapschuur kopen is een vertrouwd gevoel als je dat doet met Uw Veranda Specialist!
  9. Neem vooral eerst ook eens een kijkje op de productpagina van de Kapschuren. Hier leest u meer over de details en mogelijkheden van onze kapschuren.

We zijn gevallen voor de constructie van de kapschuur. Er is uitgegaan van vakmanschap en vooral de kapconstructie ziet er geweldig uit.

Wijnand uit Vleuten

Voorbeeld kapschuren

Bij Uw Veranda Specialist bent u verzekert van goede kwaliteit. Onze reviews spreken voor zich en op de inspiratiepagina staan mooie foto’s van diverse exclusieve kapschuren.

En dan nog dit…

Heeft u wel eens nagedacht over een tuinkantoor. Steeds meer mensen werken thuis, vinden dat wel fijn maar merken ook dat ze een eigen plek nodig hebben om rustig te kunnen werken. Klinkt dat als iets voor u kijk dan ook even hier: houten tuinkantoor