Kapschuur Kopen

Een kapschuur is een prachtige aanvulling op uw tuin. Uw Veranda Specialist is een expert in de bouw van traditionele maar ook moderne kapschuren. We bouwen verschillende modellen, met verschillende houtsoorten en ook in de dakbedekking hebben we verschillende alternatieven. Ook als een extra luxe kapschuur kopen wilt hebben we een uitgebreide optie lijst. Led verlichting, extra luxe deurbeslag en schranieren en een borstwering van steen behoren onder andere tot de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en ideeën dan komen wij met een voorstel voor een uniek kapschuur. Een kapschuur kopen doet u dus bij Uw Veranda Specialist.
Kijk voor inspiratie->

Bekijk de product pagina!
Uw Veranda Specialist heeft jarenlange ervaring in het bouwen van kapschuren.

De aankoop van een kapschuur

  1. Een kapschuur kopen begint met het bezoek aan deze website. Nadat u een aanvraag hebt gedaan via het offerteformulier of contactformulier nemen wij uw aanvraag in behandeling.
  2. U verplicht zich tot niks en geheel vrijblijvend komen wij bij u langs om uw wensen door te spreken en de situatie ter plekke te bekijken.
  3. Op basis van uw wensen en ideeën komen wij met een voorstel en een prijs.
  4. Als u akkoord bent met ons voorstel plannen wij een datum in wanneer wij de kapschuur kunnen komen plaatsen.
  5. In de tussentijd maken wij de bouwtekeningen voor de kapschuur.
  6. Twee weken van te voren beginnen wij met het zagen van alle benodigde materialen.
  7. Uiteindelijk bouwen wij de kapschuur in ongeveer 4-5 dagen op, afhankelijk van het model.
  8. U merkt het: een kapschuur kopen is een vertrouwd gevoel als je dat doet met Uw Veranda Specialist!

Bij Uw Veranda Specialist bent u verzekert van goede kwaliteit. Onze reviews spreken voor zich en op de inspiratiepagina staan mooie foto’s van diverse exclusieve kapschuren.