Grenen Veranda

Een grenen veranda is een prachtige houten veranda voor in uw tuin. Als u specifiek op zoek bent naar een grenen veranda dan bent u bij Uw Veranda Specialist aan het juiste adres. We maken veranda’s vaak van Douglas hout maar een grenen houten veranda bouwen we ook regelmatig omdat er ook mensen zijn die vallen voor de karakteristieke kenmerken van grenen hout. Grenen, dennen, douglas en vuren, het zijn allemaal naaldhout soorten. Toch is er een verschil in duurzaamheid, uitstraling door de tekening (van de nerf) en kleur. Europees Grenen (Pinus sylvestris) heeft vaak een beetje geelachtige kleur. De nerf is in vergelijking met andere houtsoorten vaak erg fijn. In grenenhout kunnen ook noesten en harszakken voorkomen. Grenen is dan ook een geurige houtsoort. De duurzaamheidsklasse is sterk afhankelijk van het groeigebied. Midden-Europees grenen is minder duurzaam dan Noord-Europees grenen. Door grenen te impregneren kan de duurzaamheid tot wel 2 klassen verhoogt worden.

Kijk ook eens op de algemene veranda pagina voor meer informatie over de de veranda’s die wij bouwen.

Naar de veranda pagina

Kiest u voor een grenen veranda van Uw Veranda Specialist dan kiest u voor kwaliteit! We geven 10 jaar garantie op de waterdichtheid van de veranda. Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen we elk project aan. Als u in ons portfolio kijkt ziet u de meest mooie projecten die wij hebben gerealiseerd. Onder inspiratie vindt u ook. Uw Veranda Specialist is sterk in maatwerk maar levert ook standaard modellen veranda’s indien gewenst.

We gaan graag met u in gesprek over het voor u te realiseren project. We komen graag bij u in de tuin kijken om te zien wat de mogelijkheden zijn en wat uw wensen zijn.