Veranda Showroom

Droomt u van een veranda of overkapping? Op afspraak bent u de hele week van harte welkom in onze verandatuin op Braken 37 in Obdam. Tip: vergeet niet een paar foto’s mee te nemen van uw tuin. Bel voor een afspraak 0226-753255.

Onder portfolio staan onze projecten en bij inspiratie kunt u verschillende foto’s vinden om u te inspireren voor uw eigen veranda plannen.

Bezoek onze showroom met verandatuin

In Obdam bevindt zich midden op het industrieterrein opeens een waar paradijsje. Het is de veranda showroom “de Verandatuin” van Uw Veranda Specialist. Op het terrein voor de werkplaats van de verandabouwer is een rustplekje ingericht waar een aantal modellen veranda’s en kapschuren staan. U kunt hier op uw gemak de techniek en vaardigheid van onze ambachtsmannen rustig bekijken onder het genot van een kop koffie. Als u wilt leggen we u alles uit over de verbindingen die we gebruiken, het soort hout, de verschillende soorten dakbedekking, en… pas maar op, dit is een onderwerp waar we uren over door kunnen praten.

Toen we op bezoek waren bij de veranda showroom werd ons duidelijk dat we met Ferry in zee moesten gaan!

Met of zonder afspraak langskomen?

U bent elke zaterdag en alle weekdagen welkom om onze veranda’s te bekijken. Wilt u ook een persoonlijk gesprek dan adviseren wij u om ons eerst te bellen voor een afspraak. Op deze manier weet u zeker dat u een volledig advies kan krijgen van één van onze medewerkers.

Ook genieten van uw Veranda? Bezoek onze showroom voor een kennismakingsafspraak!

DE VERANDATUIN

Zoals u op onze inspiratie pagina kan zien bouwen wij veel op maat gebouwde veranda’s, terrasoverkappingen, tuinkamers, en tuinhuizen. Al deze modellen kunnen wij niet in onze verandashowroom tonen. Daarom hebben wij een aantal standaard basis modellen gebouwd om u onze professionaliteit en afwerkingstechniek te laten zien. Dit vormt een goede basis voor een verder gesprek om uw wensen en ideeën uit te werken naar een concreet voorstel voor uw tuin in uw situatie. We komen daarom ook graag bij u op bezoek om de situatie in ogenschouw te nemen.

Een kijkje in de keuken

Locatie showroom

Onze veranda showroom “de verandatuin” ligt op bedrijventerrein de Braken in Obdam. Het adres is Braken 37 1713 GC Obdam. Met de navigatie wordt u over het algemeen in één keer goed naar de verandashowroom geleid. Vanuit alle richtingen zijn we makkelijk en eenvoudig te bereiken. Parkeergelegenheid is gratis en in overvloed aanwezig.

U kunt bij ons terecht voor: