Veranda Showroom

Een veranda verhuizen doe je zo!

LET OP: Na een jaar vol prachtige veranda’s, luxe tuinkamers en ook ons eerste tuinkantoor gaan we binnenkort genieten van een welverdiende pauze, ons bedrijf incl. showroom is daarom van 25 december tot en met 9 januari gesloten. Na die datum heten we u graag weer van harte welkom!

In Obdam bevindt zich midden op het industrieterrein opeens een waar paradijsje. Het is de veranda showroom “de Verandatuin” van Uw Veranda Specialist. Op het terrein voor de werkplaats van de verandabouwer is een rustplekje ingericht waar een aantal modellen veranda’s en kapschuren staan. U kunt hier op uw gemak de techniek en vaardigheid van onze ambachtsmannen rustig bekijken onder het genot van een kop koffie. Als u wilt leggen we u alles uit over de verbindingen die we gebruiken, het soort hout, de verschillende soorten dakbedekking, en… pas maar op, dit is een onderwerp waar we uren over door kunnen praten.

Toen we op bezoek waren bij de veranda showroom werd ons duidelijk dat we met Ferry in zee moesten gaan!

U bent elke zaterdag van de week welkom om onze veranda’s te bekijken en verder door te praten over de mogelijkheden. Wilt u liever door de week een keer komen dan graag eerst even bellen om zeker te weten dat wij aanwezig zijn.

DE VERANDATUIN

Geopend: elke zaterdag van 09:30-16:00
op week dagen eerst even bellen 0226-753255

Zoals u op onze inspiratie pagina kan zien bouwen wij veel op maat gebouwde veranda’s, terrasoverkappingen, tuinkamers, en tuinhuizen. Al deze modellen kunnen wij niet in onze verandashowroom tonen. Daarom hebben wij een aantal standaard basis modellen gebouwd om u onze professionaliteit en afwerkingstechniek te laten zien. Dit vormt een goede basis voor een verder gesprek om uw wensen en ideeën uit te werken naar een concreet voorstel voor uw tuin in uw situatie. We komen daarom ook graag bij u op bezoek om de situatie in ogenschouw te nemen.

Locatie showroom

Onze veranda showroom “de verandatuin” ligt op bedrijventerrein de Braken in Obdam. Het adres is Braken 37 1713 GC Obdam. Met de navigatie wordt u over het algemeen in één keer goed naar de verandashowroom geleid. Vanuit alle richtingen zijn we makkelijk en eenvoudig te bereiken. Parkeergelegenheid is gratis en in overvloed aanwezig.

U kunt bij ons terecht voor: