Onze Werkwijze

Diverse foto's die stap voor stap uitleggen hoe het aankoop en bouwproces verloopt.

Stap 1:

U wilt optimaal genieten van uw veranda of kapschuur. Daarom komen wij eerst bij u langs op locatie. Tijdens dit bezoek bespreken wij uw wensen en krijgt u van ons advies over de mogelijkheden die er zijn. Zoals de positie in uw tuin, het materiaalgebruik etc. Dit bezoek is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Stap 2:

Na ons bezoek vertalen wij uw wensen in een planbeschrijving waar wij een materiaaloverzicht, foto’s en een offerte aan toevoegen. Na akkoord, maken wij de opdrachtbevestiging gereed, waarna wij aan de slag gaan met de bouwtekening. U ontvangt zelfs een 3D impressie van uw toekomstige veranda.

Stap 3:

De prefabricage van de veranda, tuinhuis of tuinkamer gebeurt in onze eigen werkplaats. Hiermee verkorten wij de bouwtijd en ondervindt u minder hinder van onze werkzaamheden bij u in de tuin.

Stap 4:

Na de prefabricage komen wij uw terrasoverkapping plaatsen. Afhankelijk van het type veranda, neemt dit 1 tot 5 werkdagen in beslag.

Stap 5:

U krijgt bij ons standaard 2 jaar garantie. Bovendien nemen wij binnen enkele weken na het plaatsen van uw veranda of overkapping contact met u op om te vragen of alles naar wens is.