Luxe Veranda op Maat

Een luxe veranda op maat. Kan dat? Ja zeker! Bij uw Veranda Specialist maken we al meer dan 10 jaar de meest exclusieve veranda’s in het hoge prijs segment. Of het gaat om een overkapping, veranda, kapschuur  of zelfs een heuse tuinkamer. Bij Uw Veranda Specialist bent u op de juiste plaats voor een op maat gemaakte veranda.

Maatwerk veranda’s vragen om een professionele aanpak en een strakke planning. Zoals als u kan lezen bij onze reviews en kan zien bij Veranda Inspiratie slagen wij daar al heel erg lang in die opzet. Door onze unieke aanpak slagen wij er telkens weer in een fantastische veranda op maat te realiseren. Uw Veranda Specialist heeft een geavanceerde werkplaats in Obdam met professionele zaag- en houtbewerkingsmachines. Een zeer ervaren Autocad tekenaar (degene die de bouwtekeningen maakt) zorgt voor perfect maatvoering van uw maatwerk project. We hebben 4 bouwteams die uw luxe veranda zeer nauwkeurig, snel en zonder overlast in elkaar komen zetten. Hun jarenlange ervaring zorgt voor een perfecte afwerking van uw op maat gebouwde veranda.

Onze showtuin (veranda showroom) maakt onze unieke aanpak compleet. U kunt elke zaterdag bij onze terecht en op weekdagen hoeft u alleen maar even te bellen om langs te komen.

Onze werkwijze voor een Veranda op Maat

 • U laat uw gegevens achter via de website of neemt telefonisch contact met ons op
 • We komen (vrijblijvend zonder verplichtingen en kosten) bij u langs om de situatie voor uw maatwerk veranda te bekijken
 • Naar aanleiding van ons gesprek ontvangt u van ons een voorstel en een prijs. In dit voorstel staan de door u aangegeven wensen en ideeën eventueel met aanvullingen van onze zijde.
 • Als u akkoord gaat gebeuren er een aantal dingen tegelijk:
  • Indien van toepassing regelen wij de Omgevingsvergunning bij uw gemeente
  • We beginnen met het uitwerken van de bouwtekeningen
  • We plannen week wanneer we beginnen met de montage van uw luxe veranda
 • Als u de bouwtekeningen geaccordeerd heeft is het wachten op de montage
 • Een aantal weken voor de montage beginnen we met de productie van de onderdelen voor de veranda.
 • In de afgesproken week beginnen we met de montage
 • We gaan niet eerder weg dan dat u tevreden bent, dat is onze unieke 100% tevredenheidsgarantie!

Nieuwschierig? Kijk dan ook eens op onze veranda pagina:

Veranda

Bouwen jullie ook een veranda op maat?

Ja, wij bouwen elke veranda op maat voor de klant. Er is geen veranda hetzelfde. Elke Veranda wordt volledig gebouwd naar wens van de klant.

Zijn er meerkosten verbonden aan een veranda op maat?

De kosten van een veranda op maat zullen hoger zijn dan een bouwpakket uit de bouwmarkt. Daar staat tegenover dat deze veranda volledig naar uw eigen wens wordt gebouwd, deze van hoogwaardigere kwaliteit is en langer mee zal gaan.

Bent u op zoek naar een tuinkantoor op maat? Dan bent u bij UwVerandaSpecialist ook aan het juiste adres. Sinds kort bouwen wij deze ook op maat bij u in de tuin, klik op de link voor meer informatie!