Lariks Veranda

Een Lariks houten veranda

Bouw je een veranda met Lariks hout dan heb je een Lariks Veranda van uitstekende kwaliteit. Deze prachtige houtsoort met mooie kleuren en prachtige tekeningen van de nerven zorgen voor een prachtige veranda. Lariks hout is één van de meest duurzame houtsoorten van Nederland (Europa). We kunnen elke Veranda in Larikshout uitvoeren. We horen graag wat uw ideeën zijn. Voor meer informatie over de welke veranda’s we van Lariks hout kunnen bouwen kijkt u op onze veranda inspiratie pagina of op de veranda pagina.

Voorkeur voor een Lariks Veranda?

Bent u iemand die wèl het verschil weet tussen de verschillende houtsoorten en heel specifiek op zoek bent naar een Lariks Veranda? Geen probleem! Lariks is een houtsoort die makkelijk te verkrijgen is en waar wij ook eenvoudig mee kunnen bouwen. Dus laat u het gerust weten als u liever geen douglas veranda wil. Voor meer informatie over onze veranda’s verwijzen we u naar de veranda pagina.

Uw Droomveranda?

Ook op deze pagina ziet u een aantal veranda’s die we ook in lariks hout kunnen voeren. Lariks hout en Douglas hout verschillen geeneens zoveel van elkaar. Een Douglas houten veranda is de veranda die we het meeste bouwen. Douglas gebruiken we ook voor het tuinkantoor. Een Lariks Veranda bouwen we niet zo heel vaak omdat de meeste klanten geen voorkeur hebben voor een bepaalde houtsoort. Onderstaande foto’s dienen dus als voorbeeld en zijn niet zondermeer van larikshout gebouwd.