Houten Hottub

Een houten hottub is een heerlijke luxe. Een wellnes waarvan u samen met vrienden of familie van kan genieten. De houtgestookte hottubs van UwVerandaSpecialist kunnen vrijstaand gekocht worden maar worden vaker in combinatie met een veranda, tuinkamer of een terrasoverkapping gekocht. De techniek van de hottub komt van een gerenommeerde fabrikant. De ombouw van de hottub wordt door ons zelf ontworpen. De montage en uitvoering van de hele installatie kom ook voor rekening van UwVerandaSpecialist. Door onze grote expertise op het gebied van houten hottubs bent u zeker van dat u jarenlang kan genieten van uw hottub.

De hottub wordt op maat gemaakt. Elk detail en elk element van styling wordt samen met u bepaald. We kunnen door gebruik van verschillende materialen diverse stijlen aan de hottub meegeven. Een landelijke of moderne houten hottub, het kan allemaal. Er zijn diverse maten baden leverbaar en over het algemeen is er voor elke tuin wel een passende oplossing mogelijk. We maken veel gebruik van douglashout maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk. Over het algemeen heeft douglas hout de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Door onze integrale aanpak van het project is er veel mogelijk. Heeft u ook al nagedacht over een houtopslag voor het stoken van de hottub? Misschien wilt u het project ook wel combineren met een buitenkeuken, pizzaoven of een veranda. Samen met u ontwerpen wij de beste indeling voor uw tuin. Zo bent u verzekert van optimaal genieten van het buitenleven.

Wilt u de houten hottub liever niet warm stoken met een houtvuur? We leveren ook prachtige jacuzzi’s voor uw veranda of tuinhuis. U bent dan niet afhankelijk van uw houtvoorraad en kunt met een druk op de knop simpel het bad verwarmen en genieten van de bubbels. Vraag hiervoor voor meer informatie via ons contacformulier of bel ons met uw vraag.