Vacature All-round Timmerman

Vacature: Allround Timmerman (m/v)

Wie zijn wij:

UwVerandaSpecialist, met ons team van vakmensen maken wij dagelijks houten veranda’s, kapschuren, tuinkamers en terrasoverkappingen. Daarbij is de klantwens de basis van onze projecten. Dit maakt dat ieder project een uniek stukje maatwerk is. De klant kan na de oplevering direct gebruik maken van zijn aanwinst. Wij doen dus ook het electrawerk, dakdekken, vloerafwerking of zelfs een groendak als dat een wens is. Een leuk all-round bedrijf waarin veel geleerd kan worden. Onze klanten komen met name uit Noord-Holland vandaan. Wij staan bekend om onze persoonlijke aanpak, hoge afwerkingsniveau, duurzame materialen en goede service. 

Wij zoeken:

Een timmerman of –vrouw uit de regio West-Friesland/Alkmaar. Eén om samen met ons de mooiste overkapping van Noord-Holland te bouwen. De overkapping wordt compleet uitgetekend, voorbereid, en deels geprefabriceerd door je collega’s in de werkplaats. Samen met je collega bouw je de overkapping op bij de klant, van A tot Z. Dus ook onderdelen als elektra, beglazing en dakbedekking worden door jou gedaan. Nog geen ervaring mee? Geen zorgen, wij leren het je! De duur van de bouw varieert van 4 tot 40 dagen, en na afloop zal je met trots terugkijken op een mooi project.  

Wat krijg je bij ons:

  • Een afwisselende baan, bij waarbij alle facetten van de bouw aan bod komen
  • Van een carport tot een uitgebreid buitenverblijf, geen project is hetzelfde
  • Projecten in de regio, gemiddelde reisafstand is 20min van Obdam
  • De mensen zijn blij als we komen. En nog blijer als we gaan. Dan kunnen ze gaan genieten. Je ziet het aan onze recensies
  • We leren je alles over onze werkwijze en technieken
  • Uiteraard wordt je gewaardeerd voor je inzet met een prima salaris

Hier ben je natuurlijk enthousiast van geworden!

Mail ons waarom je graag bij ons wilt werken of bel ons op! Dit kan op joryhoogland@uwverandaspecialist.nl of 0226-753255.

Acquisitie naar aanleiding hiervan wordt niet op prijs gesteld.