Nieuw: prijsvriendelijke lichtstraat

Functioneel, kwalitatief en prijsvriendelijk: ons eigen ontwerp lichtstraten. Wij leggen de focus niet alleen op de verbetering van onze overkappingen. Ook alle toebehoren hebben onze aandacht en zijn onder hevig aan verbetering.

Lichtstraat Terrasoverkapping In samenspraak met onze glasleverancier hebben wij een nieuw soort lichtstraat ontwikkeld. Een lichtstraat die zeer functioneel is door zijn lichtdoorlatendheid, dit komt met name door de heldere glasplaat. Deze glasplaat kan worden uitgevoerd in warmtewerend glas, zo scheelt dat in de zomer veel warmte. Omdat wij alle onderdelen van deze lichtstraat stuk voor stuk zelf fabriceren kunnen wij de kosten goed controleren. Dit zorgt ervoor dat het prijsverschil met een normale lichtkoepel niet heel groot is.

Voordelen van een lichtkoepel in de veranda

  1. Geeft meer natuurlijk licht onder de veranda;
  2. Net zo duur als een traditionele kunststof lichtkoepel;
  3. Maakt de veranda nog duurzamer;
  4. Mooiere uitstraling van de veranda;

Ook een lichtstraat in uw veranda of terrasoverkapping?

Wilt  u dus uw veranda of tuinoverkapping laten uitvoeren met een lichtstraat dan kunnen wij dat voor u verzorgen. We hebben enkele sprekende voorbeelden van klanten die uitermate tevreden zijn met onze aangeboden oplossing en hier met veel plezier van genieten. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen. Tijdens een bezoek bij u aan huis nemen we uw wensen door en kijken naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

Neem contact met ons op!

Wenst u meer informatie te ontvangen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan via het formulier, via telefoon of de e-mail!