Veranda met heldere zonnepanelen

Veranda met ZonnepanelenNieuw: vooruitstrevend, milieubewust en een stukje rendement! Wij zijn niet alleen bezig met de kwaliteit van onze overkappingen maar ook de duurzaamheid. Duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Daarom nu de mogelijkheid uw veranda of terrasoverkapping te voorzien van transparante zonnepanelen. Op deze manier kan uw aanwinst ook renderen!

Het voordeel van transparante zonnepanelen is dat ze licht doorlaten maar tegelijkertijd ook energie opwekken. Met name onder een diepe veranda waar het daglicht moeilijk onder komt kan het aardig donker worden. Dan is het fijn als je toch wat licht door kan laten. Als datzelfde “raam” tegelijkertijd ook energie op kan vangen is dat een win-win situatie. De transparante zonnepanelen worden op professionele wijze in de dakconstructie verwerkt. Ook voor de aansluiting op het stroomnetwerk wordt gezorgd.

Voordelen

  1. Laat veel natuurlijk licht door
  2. Verdienen aan je Veranda
  3. Prachtig design
  4. Voordelige investering met een goede terugverdientijd

Uiteraard kunnen we de constructie van de terrasoverkapping of de veranda ook voor traditionele zonnepanelen aanpassen. Het is verstandig om dit direct aan het begin van het traject al aan te geven. Maar kies je voor transparante zonnecellen op je veranda dan profiteer je dus ook van de lichtopbrengst op je veranda. Dit is toch een andere beleving dan wanneer je zou kiezen voor alleen kunstmatige verlichting zoals LED of halogeen verlichting.

Geld Verdienen met uw Veranda

Wij hebben goed contacten met een bedrijf dat u kan helpen met de teruglevering van zonne-energie aan het net. Daar gelden aparte regels voor. Als dat eenmaal goed geregeld is dan bespaard u niet alleen op uw energierekening maar kunt u ook geld terug ontvangen van uw energiemaatschappij voor het energieoverschot dat u produceert met zonnepanelen op uw terrasoverkapping of veranda.

U wilt ook Transparante een zonnepaneel op uw veranda?

Ja? Dan bespreken wij dat geheel vrijblijvend tijdens een gesprek. Vraag een offerte aan of bel ons zonder verplichtingen