Corona

Laatste Corona aanwijzingen

 1. UwVerandaSpecialist volgt de aanwijzingen van het RIVM en neemt deze uitermate serieus.
 2. Bij verkoudheid & koorts zullen onze medewerkers zich ziek melden en thuis blijven.
 3. De werkzaamheden zullen wel blijven doorgaan.
 4. Onze medewerkers bij u op locatie zullen zoveel mogelijk afstand bewaren en zich concentreren op de klus.
 5. De showroom is open op de aangegeven openingstijden, u dient van tevoren telefonisch of per email een afspraak te maken.
  1. Het liefst komen we thuis bij u langs, we nemen veel fotomateriaal mee en we zien direct de plaats waar uw overkapping zou moeten komen.
  2. Wilt u toch graag langskomen, graag eerst bellen voor een afspraak.
  3. Kom niet zomaar langs op de bonnefooi, hoe graag we u ook willen zien, uw gezondheid gaat voor.

Openingstijden Lockdown

De lockdown gaat nu al even door maar in deze periode is de showroom wel open. U dient dan wel eerst telefonisch een afspraak te maken. Nog liever komen wij thuis bij u langs! Dan kunnen we veilig kennis maken, nemen we veel fotomateriaal mee en zien we direct waar de veranda, overkapping of tuinhuis moet komen.

Werkgebied

Let op! Ons werkgebied beslaat ongeveer 30-40 km straal rond Obdam. De provincie Noord-Holland een stukje van Utrecht en een puntje van Flevoland rondom Almere. Op de contactpagina en onderaan de website ziet u een kaartje met een indicatie van ons werkgebied. Het bouwen van een overkapping of een tuinkamer vraagt om lokale vakmensen met een hoge betrokkenheid bij hun klus. Daarom werken wij het liefst in onze eigen regio. Heeft u een heel speciaal project dan kan u altijd even polsen of er interesse is bij ons om uw droom veranda waar te maken.

Tuinkantoor

Bent u op deze website terecht gekomen voor een tuinkantoor? We merken dat steeds meer mensen graag thuis willen werken. En we denken dat dit ook na Corona nog wel blijft. Thuiswerken is fijn dan maar wel zonder continue gestoord te worden, een eigen plekje. Dat kan met een houten tuinkantoor van UwVerandaSpecialist.