Corona

#laatst geüpdatet: 16 december 2021

LET OP: Na een jaar vol prachtige veranda’s, luxe tuinkamers en ook ons eerste tuinkantoor gaan we binnenkort genieten van een welverdiende pauze, ons bedrijf incl. showroom is daarom van 25 december tot en met 9 januari gesloten. Na die datum heten we u graag weer van harte welkom!

Afspraak inplannen

Hoewel er nu veel beperkingen zijn opgeheven willen wij u vragen een afspraak in te plannen voor dat u langs komt. Op deze manier zorgen wij ervoor dat er niet teveel mensen tegelijkertijd in de showroom aanwezig zijn. Bent u toch van plan om op de zonder afspraak langs te komen dan kan het zijn dat u alleen de de overkappingen kan bekijken maar dat wij u niet te woord kunnen staan.

Hoe plan ik een afspraak in?

Bel ons of vul het contactformulier in op de contactpagina.

Wat doen wij?

  1. Alle werkzaamheden zullen wel blijven doorgaan.
  2. UwVerandaSpecialist volgt de aanwijzingen van het RIVM en neemt deze uitermate serieus.
  3. Bij verkoudheid & koorts zullen onze medewerkers zich ziek melden en thuis blijven.
  4. Onze medewerkers bij u op locatie zullen zoveel mogelijk afstand bewaren en zich concentreren op de klus.

Openingstijden Lockdown

De lockdown gaat nu al even door maar in deze periode is de showroom wel open. U dient dan wel eerst telefonisch een afspraak te maken. Eventueel komen wij thuis bij u langs! Dan kunnen we veilig kennis maken, nemen we veel fotomateriaal mee en zien we direct waar de veranda, overkapping of tuinhuis moet komen.

Werkgebied

Let op! Ons werkgebied beslaat ongeveer 30-40 km straal rond Obdam. De provincie Noord-Holland een stukje van Utrecht en een puntje van Flevoland rondom Almere. Op de contactpagina en onderaan de website ziet u een kaartje met een indicatie van ons werkgebied. Het bouwen van een overkapping of een tuinkamer vraagt om lokale vakmensen met een hoge betrokkenheid bij hun klus. Daarom werken wij het liefst in onze eigen regio. Heeft u een heel speciaal project dan kan u altijd even polsen of er interesse is bij ons om uw droom veranda waar te maken.

Tuinkantoor

Bent u op deze website terecht gekomen voor een tuinkantoor? We merken dat steeds meer mensen graag thuis willen werken. En we denken dat dit ook na Corona nog wel blijft. Thuiswerken is fijn dan maar wel zonder continue gestoord te worden, een eigen plekje. Dat kan met een houten tuinkantoor van UwVerandaSpecialist.