Castle Christmas Fair – Dé kerst & lifestyle fair van Noord-Holland

Uw Verandaspecialist staat op de Castle Christmas Fair op Slot Assumburg te Heemskerk. Meer dan 20.000 bezoekers doen zich daar te goed aan de enorm gezellige sfeer. Zo’n gezellige sfeer dat we daar al heel wat nieuwe klanten hebben mogen leren kennen. Dus pas maar op! Bent u nog niet toe aan een nieuwe veranda, kapschuur of tuinhuis dan kunt u maar niet komen! Ook als u niet van gezelligheid houd en van een heel kerstige stemming met veel vrolijke mensen die genieten van eten, drinken en samenzijn in een spectaculaire middeleeuwse omgeving moet u niet komen. Wilt u wel hapjes komen proeven en inspirerende kerstideeën op doen dan nodigen we u van harte uit om ook te komen! Uw Verandaspecialist staat er met een veranda en een kapschuur, diverse tuinmeubels en houtkachels. Uiteraard maken we er een gezellig tafereeltje van met de nodige decoratie en versierselen. Wij hebben er zin in! komt u ook?

Winnen

Wilt u ook naar de Castle Christmas Fair? Dan kunt u nu 2 kaarten winnen voor gratis toegang. We doen het heel eenvoudig deze keer! Gewoon even laten weten op Facebook dat u ook wilt komen. Zoek het bericht op Facebook dat over de verloting van de kaarten gaat en laat even weten dat u de kaarten graag zou willen ontvangen. Onder alle deelnemers verloten we drie keer twee kaarten. Behoort u niet tot de gelukkige winnaars dan kan u hier kaarten bestellen. Eerst even kijken wat de Castle Christmas Fair precies is? Kijk dan eens op de website van de organisatie: Castel Christmas Fair. Woensdag 6 december is de uitslag van de trekking en ontvangen de gelukkige winnaars hun kaarten!

Over de Christmas Castle Fair

Holland Promotions neemt u mee in een kerstsfeer die zijn weerga niet kent. Voor u als bezoeker verzorgen wij de grootste kerstmarkt van Noord Holland. Bigbands, kerstkoren, oliebollen, glühwein en draaimolen zijn een deel van het genot voor jong en oud. Begin de kerstdagen in stijl en laat u inspireren door de laatste trends op het gebied van wintermode en culinaire verwennerijen.