Overweegt u een mantelzorgwoning? Dan zijn wij op zoek naar u!

Heeft u het besluit genomen om in 2021 voor uw dierbaren een mantelzorgwoning in uw tuin te laten realiseren, dan komen we graag met u in contact. Voor onze eerste mantelzorgwoning zijn wij op zoek naar mensen uit Noord-Holland die in de zomer van 2021 een mantelzorgwoning nodig hebben.

Mensen die houden van avontuur en het leuk vinden om samen met ons deze uitdaging aan te gaan, mét een financieel voordeel. U krijgt de mogelijkheid om mee te denken in het hele voorbereidingstraject tot het moment dat de mantelzorgwoning er staat. Wilt u samen met ons een proefwoning bouwen? Een unieke kans!

Specificaties

Hoe werkt dit proefproject?

We kunnen ons voorstellen dat u nog veel vragen heeft over hoe dit project in zijn werk gaat. Zit u ergens aan vast? Zitten er addertjes onder het gras, zijn er kleine lettertjes? Niets is minder waar! Zoals gezegd: we willen graag onze eerste mantelzorgwoning bouwen. En daarvoor zoeken we dus mensen in Noord-Holland die samen met ons dit avontuur aan willen gaan. In het begin is de samenwerking geheel vrijblijvend en kan u op elk moment uitstappen. Pas op het moment dat we gaan bouwen zullen we afspraken moeten maken. Daarom hier een overzicht met de verschillende stappen naar een proefproject.

  • Transparant proces
  • Aanmelden geheel vrijblijvend
  • Geen verplichtingen tot aan de start van de bouw
  • Eerst kennismaken, daarna beslissen!

Stap 1: inschrijvingen

De eerste stap is om een aantal enthousiaste mensen te vinden die dit avontuur met ons aan willen gaan. Iedereen kan zich vrijblijvend en zonder verplichting inschrijven.

Stap 3:
keuze

Het meest kansrijke en best passende project wordt onze keuze. We zoeken naar een project dat kan dienen als referentie voor nieuwe klanten.

Stap 2: selectie

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen we een keuzen maken met wie wij een aanvullend gesprek willen hebben. In dit gesprek luisteren wij naar uw motivatie.

Stap 4: samenwerking

Na dat we besloten hebben met wie we dit project verder aangaan start het proces van overleg, brainstormen en inventarisatie van de wensen.

Opties

Toch een beetje thuis blijven wonen

Steeds meer mensen hebben de wens om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Niet in alle gevallen is dit haalbaar. Een mantelzorgwoning biedt uitkomst wanneer zelfstandig wonen niet meer mogelijk is. De mantelzorgwoningen van UwZorgwoningSpecialist zijn mogelijk vanaf 45 m2 en kunnen in een tuin van 10 bij 10 meter uitstekend gerealiseerd worden. Hierdoor wordt wonen in de vertrouwde omgeving bij familie mogelijk en wordt de druk voor de mantelzorgers ook aanzienlijk minder.

Modern en landelijk

De mantelzorgwoningen van UwZorgwoningSpecialist zijn houtenskeletbouw woningen van duurzaam Douglas hout gecombineerd met onderhoudsarme materialen. De woningen worden uitgevoerd in twee stijlen: modern/strak en landelijk.

Functioneel

Op een beperkte oppervlakte bieden wij een zo compleet mogelijke, functionele woning. Bij binnenkomst heeft de woning een kleine entree, gevolgd door een woonkamer/keuken combinatie. Er is een aparte slaapkamer en een aparte badkamer voorzien van een toilet, wastafel en douche.

Veiligheid

De woningen zijn volledig rolstoeltoegankelijk, denk hierbij aan brede deuren en geen drempels. Ook besteden we veel aandacht aan de veiligheid. Verwarming en koken vindt plaats op elektriciteit. De woningen zijn perfect geïsoleerd en er komt voldoende licht in de woning.

Extra’s

Ook zijn er extra’s die wij voor u kunnen verzorgen, zoals zonnepanelen en bestrating.

AANMELDEN
Meer informatie

Bekijk recente projecten

Wat zijn de kosten?

kosten

vanaf €12.000,-

De prijzen van een zorgwoning beginnen vanaf €15.000,- veel hangt samen met de wensen en de gekozen opties. Standaard is de zorgwoning al heel compleet uitgerust. U kunt o.a. nog kiezen voor extra aanpassingen op het gebied van verlichting, klimaatbeheersing de pantry en sanitair.

Wellicht bent u geïnteresseerd

Houten Buitenkeuken

Is een buitenkeuken altijd al uw droom geweest? UwVerandaSpecialist kan u helpen deze realiseren. We hebben veel expertise opgebouwd bij... Bekijk Artikel

Hoe wij te werk gaan

Onze werkwijze

Alvorens wij een offerte voor u opmaken horen wij graag wat uw wensen zijn. Aan de hand van uw wensen en onze expertise op het gebied van veranda's en overkappingen komen we tot een plan naar uw wensen. Op basis van dit plan wordt voor u een vrijblijvende offerte en bouwtekening opgesteld. Op deze manier kunt u goed bekijken of het geheel naar wens is, U koopt een veranda immers niet voor 10 jaar.

Opkomende vergrijzing

UwZorgWoningSpecialist is een initiatief van UwVerandaSpecialist. ‘Met onze jarenlange ervaring in het bouwen van luxe tuinkamers, buitenverblijven tuinhuizen, veranda’s & overkappingen weten we zeker dat we ook de uitdaging van een perfecte zorgwoning aan kunnen’, aldus eigenaar Ferry Dekker.

‘Het is ons doel om met de opkomende vergrijzing en steeds strenger wordende eisen in de ouderenzorg, functionele en betaalbare zorgwoningen te creëren. Een mantelzorgwoning die uitblinkt in functionaliteit, rolstoeltoegankelijk, veiligheid en gebruiksgemak. Met een eigen fabriek in Obdam kunnen we de mantelzorgwoningen in korte tijd, circa 3 maanden, realiseren.’ Wilt u een van de kanshebbers zijn met wie wij samen onze eerste zorgwoning gaan bouwen? Meld u dan geheel vrijblijvend aan en wij zullen contact met u opnemen.

Waarom uw veranda specialist?

bouwtekening
100% maatwerk
prijsbeker
Massief kwaliteitshout
hartje
klanttevredenheid
document met vinkje
10 jaar garantie
recycle teken - 2 pijlen in ene rondje
100% duurzaam

Waarom uw veranda specialist?

bouwtekening
100% maatwerk
prijsbeker
Massief kwaliteitshout
hartje
klanttevredenheid
document met vinkje
10 jaar garantie
recycle teken - 2 pijlen in ene rondje
100% duurzaam


Voordelen mantelzorgwoning in de tuin

Er zijn veel voordelen om te kiezen voor een mantelzorgwoning in plaats van reguliere ouderenzorg of begeleid wonen. Soms is het gewoon fijner om uw dierbare dicht in de buurt te hebben maar ook te kunnen genieten van uw privacy.

✓ Binnen 3 maanden gereed

✓ Privacy voor mantelzorger en zorgbehoevende

✓ Vertrouwde zorg in een vertrouwde omgeving

✓ In de toekomst ombouwbaar tot bijv. tuinkantoor

✓ Betaalbaar en vergunningsvrij realiseerbaar

Kom in contact met ons

Wij bellen je graag

Vul uw naam en telefoonnummer in en ontvang binnen 24 uur reactie.

  • Let op, ons werkgebied is ca. 50km rondom Obdam (zie kaartje hiernaast).
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact
op: (0226) 753 255

adres werkplaats & showroom

Braken 37
1713 GC Obdam

Showroom is elke zaterdag geopend van 9:30-16:00. Doordeweeks graag eerst bellen voor een afspraak.
Ons werkgebied